Equip ICE de Comunitat i Família

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Bartomeu Buira Ferré
Professor d'E. Secundari. Propietat definitiu a l'INS La Serra Mollerussa (Lleida)
Correu electrònic: bbuira@xtec.cat

Descripció

"El projecte de l'equip per aquest curs se centra en consolidar, al nostre territori, espais d'encontre per a professionals de diferents àmbits que fomentin la comprensió de les relacions en família. Ens definim com un equip pluridisciplinar format per professionals de diferents àmbits que treballen amb i per a les famílies. Així, des del seu inici farà uns sis anys, l'equip l'han anat formant i el formen professionals de l'àmbit de l'educació, serveis socials, psicopedagogia, justícia, salut, arts escèniques, treball social, etc. 

Activitats

Des de fa quatre anys proposem espais d'encontre i de formació per a aquests diversos col·lectius oferint diferents mirades que ajudin a entendre el món de la família. Activitats que es concreten en tallers/cursos durant el curs i una jornada el primer dissabte de juny.

 

 ACTIVITATS REALITZADES

2020
22 de febrer Jornada Las familias migrantes: los valientes y nuevos tipos de familia La Jornada es va adreçar al professorat de Primària i Secundària i als professionals de diferents àmbits que treballen amb famílies. L'objectiu va ser compartir destreses i maneres d'arribar a fer bones intervencions amb les famílies dels nostres alumnes.  
                                                                                     2019
16 de febrer V Jornada per a professionals de diferents àmbits que treballen amb famílies L'Equip ICE Comunitat i Família organitza aquesta jornada per a professionals de diferents àmbits que treballen amb famílies
2018
26 d'abril Augmentar el nostre benestar en el treball amb famílies Treballarem per millorar, encara més, l’estat intern quan estem amb les famílies. Ho farem buscant diferents punts de vista que ens ajudaran a tenir més opcions en els diferents casos que tractem.
2 de juny IV Jornada per a professionals de diferents àmbits que treballen amb famílies IV Jornada per a professionals de diferents àmbits que treballen amb famílies.
22 de novembre També ho podem mirar d’una altra manera!? Entenem la supervisió per a professionals com un espai de cura i acompanyament, especialment per aquelles persones que tenen cura d’altres. Es tracta d’un espai que ajuda a comprendre tan el que porten les persones amb les que es treballa, com el que es posa en joc en la relació professional que s’estableix.

I Jornada per a professionals de diferents àmbits que treballen amb famílies

II Jornada per a professionals de diferents àmbits que treballen amb famílies

III Jornada Comunitat i Família

Reinterpretant el sentit de la família: De l’obediència a la llibertat per la Dra. Dolors Monturiol

2017
23 de març La comunicació família-escola, una qüestió de voluntat i temps L’ICE manté una estreta col·laboració amb l’editorial EUMO de Vic. Com sabeu, aquesta editorial publica obres referents per al professorat en temes actuals d’educació. I per això, presenta les seves novetats editorials a la Universitat de Lleida en col·aboració també amb el Servei de Publicacions de la UdL.
3 de juny III Jornada Comunitat i Família El passat dissabte 3 de juny, l’Equip ICE “Comunitat i Família” va organitzar la III Jornada Comunitat i Família, que aquest any portava per títol “Una mirada als infants i a les famílies des del calidoscopi de la xarxa. La neurociència com a punt de trobada”. Aquesta formació es celebra cada curs en un barri diferent de Lleida. Aquest any va tenir lloc al barri del Secà de Sant Pere, a les instal·lacions del local social.
   Darrera modificació: