Mercat de la Tecnologia

Sin título

El Mercat de Tecnologia és la més gran exposició de treballs i projectes tecnològics i de ciència de l'alumnat de Secundària i Formació Professional, de diversos centres educatius de la demarcació de Lleida i d’altres territoris. És un dels esdeveniments de promoció en l’àmbit de la tecnologia més important a Catalunya i són un lloc d’intercanvi d’experiències relacionades amb la tecnologia que permeten el traspàs de coneixement entre el propi jovent, tot contribuint a la generació de vocacions a l’àmbit tecnològic. Però, sobretot, són escenaris que donen visibilitat que es mereix la feina realitzada, al llarg del curs, a les aules dels centres docents, a través dels projectes que s’exhibeixen al Mercat de Tecnologia de la Universitat de Lleida. Enguany serà el XIX edició.

Ofereix a l’alumnat la possibilitat de mostrar les seves creacions tecnològiques als seus companys i companyes i a tothom que vulgui veure-ho i és una magnífica oportunitat per conèixer la UdL i l’ambient universitari.

Enguany tampoc no podrem tenir un Mercat en el format tradicional i l’haurem d’adaptar a la situació actual:

 

El dia 13 de maig (divendres) els alumnes expositors presentaran els projectes a l'Auditori del Campus Capont de la UdL, després tindrem la conferència del Sr. Joan Català: "Mart, la següent frontera tecnològica".

El dia 12 de maig (dijous) tindrem en format virtual al Sra. Bartolo Luque: "La tecnologia com instrument de la manipulació mental, a la vegada que única defensa";

El 6 de maig (divendres) comptarem amb la Sra. Teresa Capell: "La vacunació: Combinació de ciència i tecnologia per erradicar una malaltia".

 

La temàtica transversal d'aquesta edició serà "Fake news i tecnologia"