Presentació:

La III Jornada d'Intercanvi d'Experiències STEAM per al professorat, que va tenir lloc a l'Auditori del CCCT del C. de Cappont de la UdL, va permetre la trobada de forma presencial després de les dues edicions anteriors que s'havien desenvolupat virtualment degut a la situació sanitària viscuda.

En la mesura que som conscients que el format presencial fa difícil l'accés als docents de tot el territori que geogràficament és molt ampli, es va fer un streaming per a facilitar la participació d'aquest professorat.

L'objectiu principal d'aquesta III Jornada d'Intercanvi d'Experiències STEAM és compartir les experiències STEAM que el professorat va dur a terme en el seu centre durant el curs 2021-22, per tal d'enriquir-nos entre iguals, inspirar-nos per a la pràctica i adaptar les experiències STEAM a la pròpia realitat de cada centre.

Al mateix temps, també volem un enriquiment de la mà de persones expertes del món de la recerca universitària i, en aquest sentit, vam poder gaudir de la conferència de la Montserrat Pedreira de la UVic-Universitat Central de Catalunya.

   Programa 2022

   Taula d'exposicions 2022

 

   Darrera modificació: