Presentació:

La IV Jornada d'Intercanvi d'Experiències STEAM per al professorat, va tenir lloc a l'Auditori i aules annexes del CCCT del C. de Cappont de la UdL, el dissabte, dia 6 de maig de 2023, de 9:00 h a 14:00 h.

L'objectiu principal d'aquesta IV Jornada d'Intercanvi va ser compartir les experiències STEAM que el professorat havia dut a terme en el seu centre durant el curs 2022-23, per tal d'enriquir-nos entre iguals, inspirar-nos per a la pràctica i adaptar les experiències STEAM a la pròpia realitat de cada centre.

En el marc del nou Currículum que s'ha començat a implantar el present curs, té més sentit que mai el treball que es desenvolupa en els projectes STEAM en tant que promouen un aprenentatge amb sentit perquè parteixen de situacions significatives, properes i vivencials i de problemes socialment rellevants per anar més enllà d'una simple recerca d'informació, aplicant coneixements adquirits i afavorint situacions per generar nous aprenentatges. En vam parlar en una taula rodona amb la Núria López Rebollal, l'Elvira Martí Canyellas i el Julio Pérez Tudela.

Programa i ponències 2023

Inscripció

Cartell

   Darrera modificació: