Equip ICE de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de Formació Professional

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Alexandra Culleré Jové
Professora de Formació Professional
Correu electrònic: acullere@xtec.cat

Descripció

L'Equip ICE ESSILD es constitueix per fomentar el treball en equip i lideratge distribuït com un element imprescindible en l'excelència professional. Considerem el treball en equip una metodologia aplicada en la majoria d'activitats realitzades dins la Formació professional. El nostre equip es centrarà en tematiques socials relacionades amb la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.

L'objectiu d'aquest grup, per afinitat, és informar i formar-nos sobre noves estratègies socioeducatives i laborals mitjançant jornades i tallers. Fer difusio dels diferents treballs en equip de l'alumnat, pòsters, dinàmiques, tallers etc. Fomentar l'aprenentatge i pràctica en equip, i realitzar investigació.

Activitats

 

30 d'abril de 2019  I Jornada de la Família Professional
de Serveis Socioculturals
La primera jornada d'aquest equip gira en torn de l'excel·lència professional, analitzant els mètodes professionals i de lideratge en els serveis socioeducatius i a la comunitat.
09 de desembre de 2020 II Jornada d'Excel.ència Professional L'objectiu és treballar l'excel·lència professional a través de les competències clau i professionalitzadores del sector social.
06 d'abril de 2022 III Jornada d'Excel-lència professional. "Deixeu-nos fer, volem ser". 

Es pretén donar visibilitat a persones amb algun tipus de discapacitat mitjançant històries de vida. 

En aquesta jornada donarem pautes per ser un bon professional. Intentarem respondre les següents preguntes: com usuaris/es, ¿què esperem dels professionals?, ¿què s'hauria de tenir en compte?, ¿quina és l'actitud més adequada?...

   Darrera modificació: