Equip ICE Altes Capacitats

 Descarregar Pdf

Coordinació

Descripció

QUI SOM? 

L’equip ICE d’Altes Capacitats de la Universitat de Lleida (UdL) és un grup format per una vintena de persones implicades en la millora de l’atenció educativa de les altes capacitats des de diferents nivells educatius (infantil, primària i secundària) i  diferents àmbits (professors d’aula, membres d’equips directius, equips d’assessorament pedagògic, psicòlegs i membres de la FANJAC).  Tots els membres de l’equip tenen formació en altes capacitats i comparteixen inquietuds, sensibilitat i estratègies per la millora de l’educació inclusiva.    

QUÈ FEM ? 

L’objectiu d’aquest equip és sensibilitzar, reflexionar, oferir recursos i formació per tal d’aprofundir en la millora educativa dels alumnes d’altes capacitats. 

Les accions d’aquest equip són: 

1. Dotar als mestres i professors dels diferents recursos organitzatius i metodològics que permetin trobar la millor resposta educativa per a l’educació de l’alumnat d’altes capacitats. 

2. Formar els docents en el seguiment i acompanyament emocional de l’alumnat amb altes capacitats. 

3. Sensibilitzar els diferents equips dels centres educatius en l’atenció i organització del centre en l’alumnat d’altes capacitats. 

4. Donar suport i eines a les famílies en la gestió de les dificultats davant l’educació d’un fill/a d’altes capacitats.

 

Logotip

Guanyador del concurs de disseny del logotip del grup ICE d'altes capacitats: Leo Alvarado Nogués.

Activitats

2020
7 d'octubre Cicle de conferències d'altes capacitats Analitzem els conceptes associats i les maneres de procedir en la identificació evitant tots els prejudicis i estereotips que s'han construït al voltant del concepte.
2019
30 de març I Jornada de Formació en Altes Capacitats Formació en què es faciliten eines per saber com tractar amb alumnes amb altes capacitats educatives i potenciar els seus talents.
4 de desembre Com acompanyar les emocions a l'aula de l'alumnat amb altes capacitats? Xerrada formativa conduïda per Angels Martí, psicòloga i terapeuta.

 

   Darrera modificació: