Equip ICE Gestions creatives

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Agustí Liñan
Email: agustí.linan@pip.udl.cat   

Descripció

Volem revolucionar al formació inicial dels mestres entenent la Universitat com un agent de (trans)formació. Proporcionem experiències radicals d'aprenentatge que connecten el coneixement, la reflexió i l'acció. Vivenciem els processos de creació com a estratègia per contemporalitzar la formació de mestres.

Activitats

Podeu seguir totes les activitats dels equips a la seva pàgina web oficial, i també a la del Facebook.
 

ACTIVITATS REALITZADES

2021
18 de novembre Cicle de conferències sobre l'ús de les tecnologies a l'educació

Títol: "Tecnologies digitals a l'aula: interferències pedagògiques?"

17 de febrer I tu, per què ets racista? 

Oferim una formació centrada en el racisme i l’educació.

La proposta formativa engloba una sèrie de conferències pensades per posar el sistema educatiu, i fonamentalment als i les docents, davant el mirall de la seva praxi. 

2018
30 de novembre

Conferència: EL PROCÈS DE DOCUMENTACIÓ A L'ESCOLA EL MARTINET

Conferència sobre l’escola El Martinet, de Ripollet, que entén que l’educació ha de cobrir unes necessitats socials molt evidents, determinades pel context poblacional. Per aquest motiu, la gestió dels diferents ambients i espais de l’escola es veuen condicionats i adaptats a aquestes necessitats.

4 d'abril Un matí diferent a la FEPTS amb alumnes de l'Escola Joan Maragall Aquest dimecres 5 d'abril, l'alumnat d'Infantil de l'Escola Joan Maragall de Lleida ha desenvolupat una experiència sobre l'aprenentatge de la Vida a la Terra, juntament amb els estudiants de la Facultat d'Educació de la UdL.
6 d'octubre Jornada Gestions Creatives El passat divendres 6 d'octubre l'ICE va col·laborar en l'organització d'una proposta formativa atractiva, dinàmica i innovadora. I això va ser possible gràcies a la gent que hi darrera del Grau en Gestions Creatives de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social a la Universitat de Lleida.

Xarxes socials

   Darrera modificació: