EL MÓN DE LA VIDA DE L'AULA

Cultura, benestar i emoció amb els números

Informació de l'esdeveniment
Inici:
Finalització:
 | 

Descripció:

 

Des de l'equip ICE de Projecte d'aula, us proposem unes Jornades sobre el MÓN DE LA VIDA DE L'AULA que constarà de 3 sessions de 5 hores de durada cadascuna.

 

PROGRAMA

Dissabte, 13 de novembre de 2021

La cultura, el benestar i l'emoció amb els números

A càrrec de l'Antònia Fernández. Mestra i formadora. Forma part de l'equip ICE de la Cultura matemàtica de les persones.

En aquesta primera, gaudirem d'una jornada de reflexió sobre numeracio i càlcul a Educació Infantil a partir d'una pràctica col·lectiva.

 

Dissabte, 26 de març de 2022

Geometria i representació

A càrrec de l'Antònia Fernández i l'Helena Forrellad. Mestres i formadores. Ambdues formen part de l'equip ICE de la Cultura matemàtica de les persones.

En aquesta segona jornada farem una reflexió a partir de la pràctica il·lustrada amb experiències d'aula per estudiar quin tipus de contextos ofereixen potencial relacionat amb la Geometria i quin tipus de continguts hi poden construir els nens i nenes i les seves mestres.

 

Dissabte, 28 de maig de 2022

El sentit de la vida de l'aula: ens emocionem amb els projectes

A càrrec de l'Antònia Fernández. Mestra i formadora. Forma part de l'equip ICE de la Cultura matemàtica de les persones. I la Tània Majós representació de l'equip ICE de Projecte d'aula de la UdL.

  

DADES D'AGENDA

Horari: Les tres sessions començaran a les 9.00h i finalitzaran a les 14.00h. Es realitzaran en format presencial (llevat de canvis en la situació de la pandèmia de la COVID). 

LLoc: Campus de Cappont. Aula: 2.02 de l'edifici Polivalent.

 

INSCRIPCIÓ XTEC: Tancada

INSCRIPCIÓ dia 28 de maig: Oberta

 

CERTIFICACIÓ

  • Certificat de 15 hores d’assistència XTEC, amb la participació al 80% de les sessions
  • Certificat de 5 hores d'assistència UdL, amb la participació a la sessió del dia 28 de maig

 

Descarrega’t el CARTELL

Agenda