Curs: Propostes per a l’assignatura de batxillerat Creació literaria

Informació de l'esdeveniment
Inici:
 | 
Finalització:
 | 

DESCRIPCIÓ:

Els equips ICE de Llengua catalana i literatura, i Llengua castellana i literatura han organitzat conjuntament aquesta acivitat formativa.Amb aquest curs es vol oferir al professorat de batxillerat un repertori divers d'activitats que es puguin implementar a l'aula de l'assignatura de Batxillerat Creació literària.

 

OBJECTIUS:

Facilitar al professorat de batxillerat eines per a l'assignatura Creació literària, apareguda amb el nou currículum

 

CONTINGUTS

• Dimecres 16 de novembre, 18.00h-20.00h: Creació de teatre, amb Pere Anglas (actor, escriptor i guionista, a més de professor de l'Aula de Teatre de Lleida) En línia. Document d'ús per  la sessió. Materials per a Creació de Teatre, per Pere Anglas.

Enregistrament de la sessió:


• Dijous 24 de novembre, 18.00h-20.00h: El gozo de escribir y de enseñar a hacerlo, amb Maite Alarcón (escriptora i professora de Llengua francesa a l'INS La Mitjana) NOMÉS EN LÍNIA Híbrid, presencial (Sala de Juntes del 3r pis, Edifici del Rectorat) i en línia. Document d'ús per la sessió.

Enregistrament de la sessió:


• Dimecres 30 de novembre, 18.00h-20.00h: Creació de poesia, amb Amat Baró (poeta i professor al Consorci per a la Normalització Lingüística) En línia. Document d'ús per la sessió.

 Enregistrament de la sessió:

 

OBSERVACIONS

S'enviarà l'enllaç de la sala virtual a totes les persones inscrites al curs

 

Agenda