Equip ICE de Comunitats d'aprenentatge

 Descarregar Pdf

 

     

Coordinació

Nom: Helena Tamames (Escola Pardinyes)
Email: helenata31@hotmail.com
Nom: Noèlia Marín (Escola Pardinyes)
Email: nmarin26@xtec.cat

Descripció

"El nostre equip és un espai de reflexió dialògica entorn les Comunitats d'aprenentatge amb una vessant teòrica i una pràctica. Fomentem la formació i l'intercanvi d'experiències a través del diàleg igualitari. Som un grup format per diferents centres i nivells educatius". 

           

Activitats

ACTIVITATS REALITZADES

2019
6 de setembre Jornada de formació en Comunitats d'Aprenentatge A l'inici del curs escolar l'equip ICE de Comunitats d'Aprenentatge organitza una jornada de formació inicial dirigida a tots els claustres dels centres educatius que són Comunitat d'Aprenentatge a Lleida. Durant la jornada s'explica el funcionament d'una escola i es debat sobre els factors que han facilitat el seu procés de transformació. La jornada es converteix en un espai real d'intercanvi pedagògic, partint d'una realitat escolar semblant i molt propera, les mestres van participar expressant els seus dubtes i reflexionant sobre accions futures. Una jornada de treball intensa i molt productiva. En aquesta edició l'escola convidada fou Mare de Déu de Montserrat de Terrassa.
12 de juny Comunitats d'aprenentatge: intercanvi d'experiències educatives d'èxit Jornada dedicada a que les escoles que són Comunitats d'Aprenentatge a Lleida per compartir entre ells facin un intercanvi d'experiències relacionades amb les tasques que duen a terme al respecte.
2018
7 de setembre Jornada de formació en Comunitats d'Aprenentatge A l'inici del curs escolar l'equip ICE de Comunitats d'Aprenentatge organitza una jornada de formació inicial dirigida a tots els claustres dels centres educatius que són Comunitat d'Aprenentatge a Lleida. Durant la jornada s'explica el funcionament d'una escola i es debat sobre els factors que han facilitat el seu procés de transformació. La jornada es converteix en un espai real d'intercanvi pedagògic, partint d'una realitat escolar semblant i molt propera, les mestres van participar expressant els seus dubtes i reflexionant sobre accions futures. Una jornada de treball intensa i molt productiva. En aquesta edició l'escola convidada fou Santiago Apostol del barri del Cabanyal a València.
15 de maig Jornada intercanvi d'experiències CdA  
2017
7 de setembre Jornada Comunitats d'aprenentatge A l'inici del curs escolar l'equip ICE de Comunitats d'Aprenentatge organitza una jornada de formació inicial dirigida a tots els claustres dels centres educatius que són Comunitat d'Aprenentatge a Lleida. En aquesta ocasió van convidar a la Raquel García i al Miguel Àngel Charneco, directora i cap d'estudis de l'Escola Joaquim Ruyra de l'Hospitalet de Llobregat. Durant la jornada ens van explicar el funcionament de l'escola i vam poder debatre sobre els factors que han facilitat el seu procés de transformació.

Comunitats d'aprenentatge a Lleida

A continuació podreu accedir als documents de les diverses escoles lleidatanes que són Comunitat d'Aprenentatge. En aquests docuemnts les escoles ens exliquen com apliquen les actuacions educatives d'èxit i quines activitats fan. Doneu un cop d'ull, és força interessant!

 

ESCOLA JOAN XXIII

ESCOLA CERVANTES

ESCOLA CIUTAT JARDÍ

ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL CAPPONT

ESCOLA PARDINYES

 

 

 

 

   Darrera modificació: