Taller Itinera, "Introducció als mètodes de recerca"

Dimarts 20 de juny s'ha dut a terme el taller "Introducció als mètodes de recerca". L'objectiu d'aquest taller és proporcionar eines d'accès a la informació i posar a disposició de l'alumne tots els recursos que la Universitat de Lleida pot oferir als estudiants.

Cafè filosòfic amb l'Angélica Sátiro

El dilluns, 12 de juny, va tenir lloc a la cafeteria La Impremta un Cafè filosòfic, un moment de trobada, en un lloc agradable, per dialogar, reflexionar i compartir noves metodologies d'aprenentatge

III Jornada Comunitat i Família

El passat dissabte 3 de juny va tenir lloc la III Jornada Comunitat i Família, que porta per títol "Una mirada als infants i les famílies des del calidoscopi de la xarxa. La neurociència com a punt de trobada".

Representació de l'obra de teatre "Mindscapes"

El dijous 1 de juny, al plató de televisió de l'edifici del Rectorat, va tenir lloc la representació de l'obra de teater "Mindscapes", escrita i dirigida per la Núria Casado, amb la col·laboració dels alumnes que cursen l'assignatura de la Núria, del Grau en Estudis Anglesos.

VIII Jornades d'Història

Ja estan obertes les inscripcions per a les VIII Jornades d'Història, que portarà per títol "La creació de la memòria monàstica medieval al llarg dels segles". La jornada tindrà lloc els dies 10 i 11 de juliol, al Monestir de Les Avellanes

4t Congrés Anna Gené. Fem ciència a l'escola

El Congrés va tenir lloc el 17 i 18 de maig, i té l’objectiu d’afavorir i difondre el treball científic dels escolars d’educació infantil i primària, i manté una estreta vinculació amb el ja consolidat Dia de la Ciència al Carrer.

Més de 1700 persones al Mercat de Tecnologia de la UdL

La tecnologia i l'educació va ser el tema protagonista de l'edició d'enguany. 75 projectes, de 16 centres diferents de tota Catalunya, 210 alumnes expositors i 1500 alumnes inscrits en els tallers.

L'Equip ICE "Anglès a primer cicle d'educació infantil" publica el seu estudi

Després de mesos de treball, l'Equip ICE "Anglès a primer cicle d'educació infantil" publica al repositori obert de la UdL el seu estudi sobre "Les experiències de les Escoles Bressol Municipals d’Albarés i de Ronda-La Mercè".

Petits Universitaris, la UdL s'omple de nens i nenes de primària

El passat 3 de maig, 137 alumnes de primària de 5 escoles de Lleida van visitar el campus d'ETSEA (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària) per dur a terme tota mena d'activitats relacionades amb la tecnologia, la ciència i l'aprenentatge, a partir de tallers i jocs.

Presentació del llibre de la Núria Solsona

L’Editorial Eumo acaba de publicar Ni princeses ni pirates (Per educar nenes i nens en llibertat) de la Núria Solsona Pairó, professora i investigadora, experta en coeducació.

En marxa les jornades de formació a l'Arborètum

Els dimecres 19 d'abril, va tenir lloc a l'Arborètum-Jardí Botànic de Lleida la primera de les dues jornades adreçades al professorat d'educació primària i educació secundària per conèixer les possibilitats educatives que ofereix aquest equipament científic.

Un Equip ICE a la Fira de Formació i Treball

L’equip ICE de Implementació de l’emprenedoria a l’FP ha tingut presència en un stand a la Fira de Formació i Treball amb l’objectiu de potenciar l’emprendoria en els centres educatius d’FP de l’àmbit territorial de Lleida.

Un matí diferents a la FEPTS amb alumnes de l'Escola Joan Maragall

Aquest dimecres 5 d'abril, l'alumnat d'Infantil de l'Escola Joan Maragall de Lleida ha desenvolupat una experiència sobre l'aprenentatge de la Vida a la Terra, juntament amb els estudiants de la Facultat d'Educació de la UdL.