Beques IRB per a estudiants de batxillerat

Programa que dóna als joves l'oportunitat d'entrar en contacte amb el món de la investigació biomèdica i fomentar vocacions investigadores pell futur.

Obra de teatre 'Life is for the living'

El darrer 16 de maig el Departament d'Anglès i Lingüística va presentar una obra de teatre representada per estudiants de 3r i 4t d'Estudis Anglesos. Es tracta d'una dramatúrgia col·lectiva co-escrita amb els participants.

Mercat de Tecnologia

El 14 de maig va tenir lloc la 16a edició del Mercat de Tecnologia. Ha comptat, com cada any, amb la participació d'alumnat d'ESO i Batxillerat perquè exposessin treballs i projectes dins l'àmbit tecnològic, a més de la realització de diverses xerrades i tallers adreçats a ells.

Sortida a ICG de Torrefarrera

El passat dijous 9 de maig l'Equip ICE de Tecnologia, programació i robòtica i l'Equip ICE STEAM: el motor del canvi van fer una sortida a ICG de Torrefarrera

Partner FP a Mollerussa

El passat 6 de maig l'ICE i la Càtedra d'emprenedoria de la Universitat Lleida van realitzar la segona sessió del projecte Partner FP a l'INS Mollerussa, on el professor José Alonso va parar atenció als millor projectes realitzats durant el curs escolar,

Itinerari de Natura 2019 a Almatret

L'Equip ICE-ALMIA EDUCATIVA va organitzar el darrer 4 de maig un itinerari per l'Espai Almia, a Almatret. El municipi es troba immers en un model associat a les energies renovables i pretenen mostrar als seus assistents la seva eficiència.

Jornada d'Educació Estadística

Dirigida al professorat d'Educació Infantil i Primària, el passat 4 de maig es va parlar sobre la pràctica de l'estadística i les diverses formes d'aplicar aquest àmbit en l'aula.

Jornada de Recerca científica per a escoles inquietes: RECER[KIDS]

El 3 de maig la Direcció General de recerca va dur a terme activitats pedagògiques per tal de divulgar la ciència als centres escolars. S'ha pretès introduir la metodologia científica a l'alumnat, a més de despertar el seu interès per l'anàlisi del món que ens envolta.

Projecte SAÓ

El dia 3 d'abril va començar a realitzar-se el projecte SAÓ, dirigit a joves estudiants de 3r i 4t d'ESO que tenen falta de motivació per continuar la seva formació acadèmica. En aquestes jornades se'ls pretén donar a conèixer la importància que segueixin els seus estudis.

I Jornada de la Família Professional de Serveis Socioculturals

L'Equip ICE de serveis socioculturals i a la Comunitat de Formació Professional han organitzat aquest 30 d'abril una jornada dedicada a l'excel·lència professional i les pràctiques professionals i de lideratge en els serveis socioeducatius i la comunitat.

Jornada d'innovació educativa: àmbits lingüístic i matemàtic

El passat 27 d'abril l'editorial Santillana va organitzar una jornada per donar un punt de vista innovador de les llengües i les matemàtiques i el seu ús a l'aula, dirigit a professorat de les Terres de Lleida

Taller escàner 3D a l'INS Tremp

L'ICE i l'EPS en el marc del Mercat de Tecnologia van anar el passat 24 d'abril a l'INS Tremp a fer el taller d'escàner 3D amb alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de BAtxillerat.

Jornada: "Ets un/a docent innovador/a?"

El darrer 6 d'abril l'equip d'Innovació Educativa Innoed Lleida va organitzar aquesta jornada per conèixer la metodologia i avaluació innovadora del sistema educatiu andorrà.

Taller mini-clase: "Mi hermana Elba y los altillos de Brumal"

Aquesta sessió, realitzada el darrer 4 d'abril, tenia com a objectiu principal treballar la lectura de Cristina Fernández Cubas per a les Proves d'Accés a la Universitat, adreçat a professorat de Secundària i Batxillerat, principalment.

Concurs "Fem matemàtiques"

El concurs està adreçat a l’alumnat de 6è de primària i 1r i 2n d’ESO. Pretén desenvolupar la competència matemàtica d’aquest alumnat a través d’uns problemes oberts en contextos propers als alumnes on es valora especialment el procés seguit per resoldre’l, el treball en equip, el raonament i la comunicació de les idees matemàtiques més que donar simplement la solució.

Formació d'Iniciació a App Inventor per crear i dissenyar la pròpia app

Les sessions es van començar a impartir el darrer dia 2 d'abril a l'INS Torre Vicens.

2, 9 23 i 30 d'abril de les 16:00h a les 18:30h

Activitats d’actualització en programació i pensament computacional

L'Equip ICE de Tecnologia, Programació i Robòtica el 26 de febrer i 26 de març van dur a terme dues sessions encarades a la programació, en termes tecnològics, fent especial incís al projecte Arduino.

Projecte Partner per a Formació Professional

L'ICE va organitzar a l'INS Torrevicens de Lleida un projecte dirigit als alumnes de CFGS de laboratori clínic i biomèdic per tal que s'apropessin al món de la recerca, amb l'ajuda del Grup de Biotecnologia vegetal de la Universitat de Lleida.

Formació de robòtica - Arduinoblocks

El Departament d'educació i Robolot organitzen aquest curs per treballar projectes de STEAM a partir de la robòtica i la programació amb ArduinoBlocks per a la seva aplicació a l'aula.

IV Jornada Batxibac a la UdL

L'Equip ICE va organitzar el 19 de març una trobada d'alumnes i professores interessats/ades en la llengua francesa.

V Congressus discipulorum linguae latinae

L'Equip ICE de Clàssiques el 18 de març va fer una trobada d'alumnes de llatí de 4t de Secundària.