Mercat de la Tecnologia

És la més gran exposició de treballs tecnològics d’alumnat de secundària, i aquest any serà la setzena edició. Tindrà lloc el dimarts 14 de maig, a la Universitat de Lleida.

 

Què és:

  • És una exposició de treballs i projectes de Tecnologia i Ciència aplicada realitzats i presentats per alumnat d’ESO i Batxillerat de diversos centres educatius de la demarcació de Lleida.
  • Ofereix a l’alumnat la possibilitat de mostrar les seves creacions tecnològiques als seus companys i companyes i a tothom que vulgui veure-ho.
  • És una magnífica oportunitat per conèixer la UdL i l’ambient universitari que es respira al Campus de Cappont.

 

Aquest any el Mercat de Tecnologia ha tingut LA TECNOLOGIA PER LES PERSONES com a tema transversal i fil conductor. Al llarg de tota la jornada hem fet diferents activitats rellevants presentant la relació entre aquests dos temes.

El MERCAT DE TECNOLOGIA és la més gran exposició de treballs tecnològics d’alumnat de secundària, i aquest any ha estat la setzena edició. Ha tingut lloc el dimarts 14 de maig, a la Universitat de Lleida.

Horari Activitat Observacions
09.00h a 10.30 h Inauguració i presentació dels projectes (Auditori) Cal ser puntuals a les 09:00 hores.

Per tal de realitzar la presentació de tots els projectes, és molt important enviar un fotografia del projecte exposat. Esmentant el nom del projecte, professors i alumnes autors.  Màxim 10 de maig.

10.30 a 11.00 h Esmorzar Convidat tot el professorat i alumnat expositor.
11.00 a 14.00 h Visita al MdT i tallers   
14.00 h Finalització