Equip ICE Implementació de l'Emprenedoria a la FP

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Sra. Carme Serrano
Especialitat: Professora de Formació i Orientació Laboral de l'INS Caparrella de Lleida.  
Email: mserr526@xtec.cat

Descripció

  1. Implementar l’Emprenedoria a la Formació professional tot i treballant les capacitats clau i transversals que afecten diferents llocs de treball i que són transferibles a noves situacions de treball. Aquest objectiu es preveu treballar-lo més d’un curs escolar.
  2. Difondre l’emprenedoria en la formació professional facilitant eines i un banc de recursos, tant a professorat com a l’alumnat de Formació Professional per tal que emprendre no sigui una fita inabastable sinó una opció de futur.
  3. Treball col·laboratiu entre els professionals de l’equip ICE i els diferents centres educatius per la implantació de l’emprenedoria en la FP.

 

Activitats

  1. Difusió de la tasca de l’equip ICE d’implentació i difusió de l’emprenedoria a l’FP.
  2. Que l’equip ICE esdevingui un referent en emprenedoria a nivell territorial.
  3. Facilitar eines d’implantació i difusió de l’emprenedoria en els centres educatius de formació professional.

ACTIVITATS REALITZADES

 

2022
26 de març Jornada d'emprenedoria a la FP

La Jornada d'Emprenedoria a la Formació Professional, "la responsabilitat i el treball en equip com a capacitats claus en l'emprendoria" es durà a terme el proper 26 de març de 2022, de les 09:00 a les 13:00 hores, i en format presencial. 

En aquesta jornada reflexionarem i donarem eines per tal que el professorat treballi a l'aula les capacitats claus de la fomació professional vinculades a les capacitats que ha de tenir un emprenedor. Analitzarem amb més detall la responsabilitat i el treball en equip. 

2021
28 d'abril Emprenedoria de pel·lícula L'activitat pretén fer una proposta de treball adreçada tant a l’alumnat com al professorat d’FP, consistent en treballar els conceptes claus de l’emprenedoria a través del cinema.
2018
6 de setembre II Jornada d'emprenedoria En la jornada es va presentar el catàleg d'activitats d'emprenendoria a la formació professional de les terres de Lleida, podeu consultar-lo aquí.
2017
19, 20 i 21 d'abril Fira de Formació Professional Un Equip ICE a la Fira de Formació i Treball
23 de juny Conferència: Emprenedoria i innovació, habilitats per a la supervivència dels graduats en FP al segle XXI  
5 de setembre JORNADA EMPRENEDORIA I INNOVACIÓ Del treball per projectes a la gestió del talent El Dr. Eli Eisenberg de la Universitat del Tel-Aviv i Director General d’ORT Technology and Science Education Network Israel va dur a terme la ponència Emprenedoria i innovació, habilitats per a la supervivència dels graduats en FP al segle XXI.
   Darrera modificació: