Sessió de Llengua Castella i Literatura: Tres proyectos GrOC en el aula de Secundaria

Tres proyectos GrOC castellà i literatura foto
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Sala de Juntes del 3r pis de l'Edifici Rectorat (espai 3.31)
Inici:
 | 

 

Descripció de la sessió:

L'equip ICE de Llengua Castellana i Literatura va organitzar una activitat de formació adreçada al professorat de llengua i literatura castellanes que porta per títol "Tres proyectos GrOC en el aula de Secundaria" (Gramática Orientada a las Competencias), a càrrec de la professora Maria Bañeras Carrió de la Universitat Autònoma de Barelona. 

GrOC és una iniciativa que busca reflexionar i fer propostes de treball orientades a millorar la pràctica a l'aula relacionada amb assignatures de llengua i l'ensenyament de la gramàtica a la Secundària. És un model proposat per Ignacio Bosque i Ángel Gallego. L'objectiu es mostrar als docents una metodologia de base científica per l'estudi de la gramàtica, que serveixi per tal que els alumnes reflexionin sobre els fets lingüístics més bàsics, més senzills, de foma que siguin conscients dels efectes que produeix la seva utilització.

La sessió va durar quasi dos hores durant les quals es va produir un intercanvi d'opinions entre la ponent i els assistents. Va ser una sessió molt fructífera.  

 

 

Dades d'agenda: 

Dia: dilluns, 17 de febrer de 2020

Hora: 18h

Lloc: Sala de Juntes del tercer pis de l'edifici del Rectorat. Espai 3.31

 

Cartell de la Sessió:

Fes click aquí per ampliar-lo o descarregar-lo. 

 

 

Pots veure o descarregar aquí el material de la sessió. 

Pots veure aquí les fotografies de la sessió. 

 

Agenda