Reflexions i experiències intergeneracionals en l’àmbit educatiu.

Xarxa de Centres Profiguratius d’Educació Intergeneracional: una aposta educativa, sostenible, de present i futur

Informació de l'esdeveniment
Inici:
 | 
Finalització:
 | 

Descripció:

L’Equip ICE de la Xarxa de Centres Profiguratius d’Educació Intergeneracional (CEPREI) de la Universitat de Lleida us presenta la jornada de reflexió i d’intercanvi d’experiències intergeneracionals a l’educació.

La gent gran és un col·lectiu que massa vegades ha estat oblidat en els centres educatius com un agent formador i transformador, sense tenir en compte suficientment el seu grau d’expertesa, saviesa i vida. Aquesta trobada pretén posar en valor la riquesa de les experiències intergeneracionals a l’educació, les valuoses possibilitats d’aplicació metodològica i riquesa d’aprenentatge per l’alumnat i docents.

Jornada:

17:30h Presentació i benvinguda

17:45h Conferència, “La imaginació profigurativa. El pas del pensable al possible (o com fer coses amb paraules”, a càrrec del Dr. Josep Beltrán, professor de la Universitat de València i especialista en relacions intergeneracionals a l’àmbit educatiu.

18:45h Taula rodona “Compartim experiències reals i factibles intergeneracionals”, a càrrec de les docents de l’Equip ICE de la Xarxa de Centres Profiguratius de la Universitat de Lleida (CEPREI).

19:30h Cloenda.

 

Per aquelles persones interessades:

20:00h Concert FEPTS, a càrrec de 3 cantautores i estudiants de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social. Temporada Musical a la UdL, als Jardins de la FEPTS.

 

Dades d’agenda:

Dia: Dijous 23 de maig, a les 17:30h.

Lloc: Sala Juntes, 0.14, de l’Edifici de la FEPTS, al Campus Cappont de la Universitat de Lleida.

Adreçat a tots els docents dels diferents nivells educatius.

Xtec: Inscripció.

No Xtec: Inscripció.

CARTELL

 

Agenda