II Jornada d'emprenedoria

WhatsApp Image 2018-09-19 at 13.48.15
Informació de l'esdeveniment
Contacte:
Telèfon:
Email: joantfort@geosoc.udl.cat (Joan Tahull)
Inici:
Finalització:

II Jornada d'Emprendoria

El passat 6 de setembre vam realitzar la II Jornada d'Emprenedoria, organitzat per l'Equip ICE d'Implementació de l'emprenedoria a l'FP i l'Equip ICE Aprenentatge bast en projectes a l'FP (ABP).

En la jornada es va presentar el catàleg d'activitats d'emprenendoria a la formació professional de les terres de Lleida, podeu consultar-lo a: https://repositori.udl.cat/handle/10459.1/62316

Vam comptar amb la ponència de la Sra. Eva Parra,  Ing. agrònom Zootècnic (Gestione Qualità del latte- Itàlia) sobre l'aprenentatge basat en projectes i emprenedoria. Experiència personal.

Seguidament vam presentar-se projectes d'emprenedoria social de les terres de Lleida, amb la Sra. Lídia Méndez (ASPID-La Caixa) vegeu el pdf, Sra. Mireia Castells (Incorpora-ASPROS) i Sr. Josep Manel Busqueta (Ponent Coopera) vegeu el pdf.

Després de la pausa cafè, vam tenir el punt fort de la jornada, amb la conferència del Sr. Agustin Aguirre (Tknika) sobre l'Aprenentatge basat en projectes al País Basc. Noves metodologies, adjunto pdf.

Comentar que en la jornada van assistir gairebé 200 professors de Formació Professional del territori lleidatà, també docents de Tarragona i Lleida.

Felicitar l'esforç i la gran qualitat de la jornada.

Presentació AP! Lleida

Galeria de fotografies


 Videos ponències que es van dur a terme durant la II Jornada d'Emprenedoria

Part 1

Part 2

 Part 3

 Part 4

Part 5

Agenda