Ajuts IRBLleida per a estudiants de batxillerat (2022)

Informació de l'esdeveniment
Inici:
Finalització:
lab-g9b007434c_1280

L’IRBLleida fomenta la vocació científica dels estudiants de batxillerat

 

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) ha convocat de nou per aquest 2022 els Ajuts IRBLleida per a estudiants de batxillerat, amb la col·laboració de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida (UdL). Es tracta d’un programa d’ajuts destinat a estudiants de batxillerat de primer curs en la modalitat de Ciències i Tecnologia, relacionada amb les ciències de la vida i la salut. El programa proporcionarà als i les més joves l’oportunitat d’entrar en contacte amb el món de la recerca biomèdica per despertar i fomentar vocacions investigadores per al futur. La convocatòria és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, que disposa d’una xarxa d'oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar els ajuts

Les sis persones becades gaudiran d’un ajut, que consistirà en una dotació econòmica de 200 euros, i l’estada d’un mes a l’IRBLleida per familiaritzar-se amb l’entorn científic i les tècniques d’ús comú en recerca bàsica biomèdica. També està prevista la realització d’experiments dirigits, la presa de contacte amb la metodologia científica i el funcionament d’equips d’alta tecnologia emprats en les diferents unitats tècniques de l’IRBLleida.

El període formatiu (d’una durada d’un mes) es desenvoluparà a les instal·lacions de l’IRBLleida entre l’1 de juliol i el 30 d’agost de 2019, en les dates que acordin l’alumne i el Grup de Recerca.  Els grups de recerca en què es desenvoluparà el programa són:   

 

Els sol·licitants seleccionats pel centre docent, d’acord amb els criteris de la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 25 d’abril de 2022.  Les sol·licituds per als ajuts seran avaluades per una comissió de selecció. La selecció es realitzarà en concurrència competitiva i estarà basada en criteris de mèrit i capacitat acreditats pel nivell de rendiment acadèmic de l’alumne.

Las bases de la convocatòria es poden consultar en el següent enllaç

 

 

Agenda