ACTIVITAT POSPOSADA. 14a Jornada d'innovació. Repensant el futur laboral: el benestar

Informació de l'esdeveniment
Inici:
 | 
Finalització:
 | 

ACTIVITAT POSPOSADA

 

JORNADA - Equip ICE de FOL.  Dissabte 11 de novembre de 2023.

Adreçat al professorat d’FP i, especialment, al professorat de FOL (Formació i orientació laboral)

En aquesta 14a Jornada d’Innovació volem contextualitzar el rol del professorat de FOL davant la realitat canviant del dia a dia que ens trobem. El mercat de treball i l’FP canvia i la manera de treballar també. Per això, creiem que és fonamental el benestar dels professionals i de l’alumnat.

 

9.15 h. Benvinguda i presentació

9.30 h. Ponència “FP i professorat de FOL, on estem i cap on anem?”, per professorat expert de l'especialitat de FOL (representant de la Junta d'ANPROFOL i col.labora docent del Serveis d'Ordenació Curricular de la DGFP).  

10.45 h. Ponència “Lleteria Talma: Projecte social de sinergies”, Carles Cabús Santandreu. (Experiència emprenedora de proximitat al territori. Projecte social que promou l’ocupació i la integració sociolaboral de les persones amb necessitats de suport i risc d’exclusió a través d’un espai de producció que converteix el treball en un instrument de benestar i de defensa dels drets de les persones. La seva gent aporta les seves habilitats i capacitats per aconseguir els millors iogurts.)

11.30 h. Pausa 

12.00 h. Taller en format dinàmic “Eines pel benestar emocional dels docents i l’alumnat”, Daniel Gabarró (El seu ofici és inspirar, acompanyar i transformar. Utilitza una metodologia pròpia que potencia una veritable transformació. Mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, amb la capacitació de psicopedagog reconeguda, llicenciat en humanitats i diplomat en direcció i organització d'empreses. Autor de més de 15 llibres. Ha participat en desenes de jornades i congressos i col·laboro puntualment en diversos mitjans de comunicació.)

13.30 h. Cloenda

14.30 h. Dinar (per a qui es vulgui apuntar)

 

Jornada realitzada a l'aula 2.02 de l'Edifici Polivalent 1 del Campus Cappont de la Universitat de Lleida.

 

INSCRIPCIÓ A: CLICK.

 

 

HI PARTICIPEN

 

 Direcció General de la Formació professional de la Generalitat de Catalunya

 

 


Lleteria Talma

 

 

 


Daniel Gabarró

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda