Primer Edcamp a Lleida

Informació de l'esdeveniment
Inici:
edcamp3

El dissabte 25 de març, es va celebrar a l’INS Joan Oró, la primera edició Edcamp a Lleida, promoguda per un grup de professors i professores de les Terres de Lleida i emparada per la Fundació Jaume Bofill.

S’hi van reunir una quarantena de professors de Primària i Secundària, per debatre alguns dels temes educatius que estan més d’actualitat en els centres. En una dinàmica de diferents col·loquis simultanis es van tractar aspectes com la gamificació a l’aula, el treball per projectes, l’avaluació com un canvi de perspectiva, la creativitat i la motivació, entre moltes altres qüestions col·laterals…

En contrast amb un matí fred i plujós, l’ambient de treball va ser intens i seriós, amb aportacions molt aplaudides per la resta de participants. Ningú era expert dels temes que s’hi tractaven, però cadascú va aportar allò millor que tenia per compartir.


Ens els minuts finals, va surar a l’aire la necessitat de convocar noves edicions Edcamp en el futur, per la necessitat de compartir els nous reptes que es van plantejant en el món educatiu, i per la necessitat d’obrir nous camins d’innovació i de transformació del model de pràctica dels nostres centres.

Agenda