14a Jornada d'Orientació Professional

Desafiaments i nous paradigmes per a les persones joves

Informació de l'esdeveniment
Inici:
 | 
Finalització:
 | 

 

Descobreix el futur de l'orientació professional en una jornada única i apassionant! Estem encantats de convidar-te a la nostra Jornada d'Orientació Professional, dedicada especialment als joves i a la Intel·ligència Artificial.

Aquesta jornada està dirigida a tots els professionals de l'orientació, sense importar el seu nivell d'experiència. Volem explorar com la Intel·ligència Artificial està impactant en la vida dels joves i com podem aprofitar-la des de l’Orientació.

Durant aquesta jornada, es dura a terme una conferència i diferents tallers. Abordarem diversos temes relacionats amb els joves i l'impacte de la Intel·ligència Artificial en les seves vides. Descobrirem les oportunitats que es generen i com podem preparar als joves per a enfrontar els desafiaments del món laboral.

Imagina l'impacte que podem generar junts. Ser part d'aquesta jornada és una oportunitat per a ampliar els teus coneixements, connectar-te amb altres professionals i descobrir noves maneres de guiar i acompanyar als joves en el seu camí.

No et perdis aquesta oportunitat, inscriu-te ara a la nostra Jornada d'Orientació Professional. Junts construirem un futur brillant per a les noves generacions!

Andreu Curto Reverte

Més informació i programa

Inscripcions

 

 

 

 

 

 

 

Agenda