Mercat de la Tecnologia

El dia 9 de maig de 2024 (dijous) els alumnes expositors presentaran els projectes i gaudirem dels tallers, expositors i conferències de ciència i tecnologia.

La temàtica transversal d'aquesta XXI edició serà "La Intel.ligència Artificial a les nostres vides".

 

El Mercat de Tecnologia és la més gran exposició de treballs i projectes tecnològics i de ciència de l'alumnat de Secundària i Formació Professional, de diversos centres educatius de la demarcació de Lleida i d’altres territoris. És un dels esdeveniments de promoció en l’àmbit de la tecnologia més important a Catalunya i són un lloc d’intercanvi d’experiències relacionades amb la tecnologia que permeten el traspàs de coneixement entre el propi jovent, tot contribuint a la generació de vocacions a l’àmbit tecnològic. Però, sobretot, són escenaris que donen visibilitat que es mereix la feina realitzada, al llarg del curs, a les aules dels centres docents, a través dels projectes que s’exhibeixen al Mercat de Tecnologia de la Universitat de Lleida. Enguany serà el XXI edició.

Ofereix a l’alumnat la possibilitat de mostrar les seves creacions tecnològiques als seus companys i companyes i a tothom que vulgui veure-ho i és una magnífica oportunitat per conèixer la UdL i l’ambient universitari.

 

El XXI Mercat de Tecnologia a la premsa: https://www.segre.com/ca/lleida/240510/planter-tecnologia_437669.html