VIII MEMORIAL HORTÈNSIA ALONSO: L'impacte de la violència masclista en fills i filles

Captura
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont - Universitat de Lleida)
Inici:
Finalització:

VIII MEMORIAL HORTÈNSIA ALONSO: L'impacte de la violència masclista en fills i filles

Un any més, en motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, el Centre Dolors Piera de la UdL celebra el VIIIè Memorial Hortènsia Alonso, coorganitzat amb l’Ajuntament de Lleida, la Creu Roja i el Grup de Dones Lleida.

La jornada tindrà lloc el proper dijous 28 de novembre, a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont i es podrà seguir en directe a través del canal d'estraming de la UdL. 

Enguany, el Memorial comptarà amb una conferència inaugural titulada "L'impacte de la violència masclista en els infants" a càrrec de Maria Álvarez, psicòloga clínica i de la salut de l'Associació EXIL i de l'Insitiut IFIV. A continuació, hi haurà una taula d'experiències i bones pràctiques sobre la intervenció amb infants i adolescents que es troben en entorns de violència masclista, amb la participació de profesisonals de diferents àmbits d'atenció a infants. Finalment, s'obrirà un temps de debat per recollir les idees claus i subratllar els aspectes més interessants de la jornada.

A la tarda, s'ofereix un taller d'autodefensa feminista, conduït per Paula Ibáñez, educadora social, experta en gènere, al Centre cívic del Centre Històric. L'acitvitat l'ha promogut el Grup de Dones de Lleida.

 

PROGRAMA

Aquesta activitat de formació permanent del professorat està reconeguda pel Departament d'Ensenyament. Us podeu inscriure clicant el següent enllaç