VII MEMORIAL HORTÈNSIA ALONSO: L'ABORDATGE DE LES VIOLÈNCIES SEXUALS

foto web (1)
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont - Universitat de Lleida)
Inici:

VII MEMORIAL HORTÈNSIA ALONSO: L'ABORDATGE DE LES VIOLÈNCIES SEXUALS

Un any més, en motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, el Centre Dolors Piera de la UdL celebra el VIIè Memorial Hortènsia Alonso, coorganitzat amb la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, la Creu Roja i el Grup de Dones Lleida. Tindrà lloc el dia 29 de novembre a l'Aditori del Campus de Cappont i es podrà seguir en directe pel canal de la UdL. 

Enguany, el Memorial es proposa fer visibles totes les manifestacions de les violències sexuals i els factors que n’expliquen les causes, així com els aspectes socials, històrics i psicològics d’aquest tipus de violència masclista.

Comptarà amb una conferència inaugural a càrrec de Montse Pineda, coordinadora d’Incidència Política de l’Associació Creación Positiva, que tractarà sobre Les violències sexuals des de les perspectives feministes i claus per al seu abordatge. A continuació, hi haurà tres ponències temàtiques que se centraran en els àmbits de la salut, de la intervenció amb homes agressors i en l’àmbit judicial, amb l’objectiu de conèixer les dificultats i els reptes per millorar la intervenció en la violència sexual.

PROGRAMA

Aquesta activitat de formació permanent del professorat està reconeguda pel Departament d'Ensenyament. Us podeu inscriure clicant el següent enllaç