Taller equip ICE de la UdL "Comunitat i Família"

A càrrec de Xavier Florensa Alberich.

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Sala Juntes 2a planta - Edifici de Rectorat de la UdL
Inici:

Taller "Augmentar el nostre benestar en el treball amb famílies." - Xavier Florensa Alberich

Treballarem per millorar, encara més, l’estat intern quan estem amb les famílies. Ho farem buscant diferents punts de vista que ens ajudaran a tenir més opcions en els diferents casos que tractem. També revisarem el tenir cura de nosaltres mateixos quan realitzem els acompanyaments i un cop finalitzats, els temes sensibles en els que treballem fan especialment important aquest punt. Tot això ho farem d’una forma dinàmica i experiencial, es tracta de extreure resultats individuals i grupals a partir de realitzar els exercicis proposats.

Adreçat a: professionals que treballen amb famílies en qualsevol àmbit: educació, treball social, justícia, sanitat, lleure…

 

Ponent

Desenvolupa la seva activitat professional impartint formació en Programació Neurolingüística a tot el país, acompanyant persones i parelles en moments de canvi i/o dificultat i realitzant intervencions formatives i de coaching en tot tipus d’organitzacions i equips de treball. També es supervisor en PNL i coaching, feina que desenvolupa tant individualment com en grup. Format en Teràpia Gestalt. Formació complerta en Programació Neurolingüística. Coach Wingwave certificat®.

Format en teràpia integrativa en el programa SAT amb Claudio Naranjo. Format en teràpia de parella, model integratiu Gestalt i sistèmic-relacional. Membre Didacta de la AEPNL. Membre adherent de la AETG. També te formació en Coaching sistémic, Coaching generatiu i Coaching esportiu.

Prové del món de l’empresa on es va formar i treballar en les àrees de la comunicació publicitària, la
comercialització i el màrqueting.

 

Galeria d'imatges

Resum d'agenda:

 

  • 26 d'abril
  • 3 de maig
  • 17 de maig

 

Lloc: Aula 2.26 - Sala Juntes 2a planta - Edifici de Rectorat de la UdL

 

Aula: 2.26 

Hora: De les 18:00 - 20:30 h