Jornades de formació a l'Arborètum

Informació de l'esdeveniment
Inici:
2017-04-26 19.04.24 Tots els assistents, en finalitzar la jornada

Els dimecres 19 d'abril, va tenir lloc a l'Arborètum-Jardí Botànic de Lleida la primera de les dues jornades adreçades al professorat d'educació primària i educació secundària per conèixer les possibilitats educatives que ofereix aquest equipament científic.

Durant aquests dos dies s'ha dut a terme una presentació del jardí botànic, així com dos tallers per al professorat per experimentar algunes de les activitats que s'ofereixen: confeccionar un herbari, indagar sobre els mecanismes de dispersió de les plantes o bé fer manualitats amb fulles o fruits.

El dimecres 26 d'abril va tenir lloc el taller al descobert. Una passejada per l'Arborètum a través de l'observació dels arbres i arbusts que va permetre als assistents viatjar a diferents llocs del món per conèixer plantes, adaptacions, usos i curiositats.

La descoberta de les plantes no té només un caràcter botànic. Moltes vegades, darrere de la visió d'un arbre hi ha la seva utilització dels seus fruits, de la seva fusta i, sovint, d'històries i de costums que lliguen les persones a activitats compartides. Ho descobrim a mesura que coneixem els seus relats. Cada planta, aleshores, esdevé única. Tota una descoberta!

 Si vols mirar les fotografies de la jornada, pots clicar aquí.

 Clica aquí per poder veure i descarregar els documents de la jornada.