Jornada de formació de l'Equip ICE STEAM al Parc Científic

ICE STEAM al parc científic
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Parc Científic de Lleida
Inici:

 

Descripció de la Sessió i continguts: 

Una quarantena de professors i de professores de "l'Equip ICE STEAM, el motor del canvi" i una representació d'estudiants van assistir a una sessió formativa a les oficines centrals del Parc Científic. Durant la jornada de formació, enmarcada en la formació "Actualització didàctica en recursos STEAM", van tenir l'oportunitat de veure l'exposició Ciència en Femení, els Laboratoris TIC i les presentacions dels projectes Technovation i WomenTechMakers de Google. 

Els formadors són especialistes en la disciplina STEAM, acrònim que significa Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques, disciplina que pretén orientar als estudiants en estudis de ciència i tecnologia.

Andreu Ibàñez, coordinador dels Laboratoris TIC, va presentar als visitants les diferents dependències i projectes del Parc Científic així com les comunitat Google Developer Group Lleida i LleidaDrone. Xavier Ticó, cap de projectes del Parc Científic, va presentar als visitants l'exposició Ciència en Femení i el projecte Inno4Agro. Rosa Prats, professora de l'INS Torre Vicens, va presentar el projecte Technovation a Lleida, del qual a més n'és la coordinadora. 

Finalment, Núria Domingo i Sara Serrano van presentar als visitants el programa d'activitats ja fetes i les previstes del programa WomenTechMakers Lleida. 

 

 

Àlbum de fotografies de la sessió