Jornada Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria a la Seu d'Urgell

Del treball per projectes a la gestió del talent

jornada aprenentatge
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
La Seu d’Urgell
Adreça:

Sala La Immaculada

Inici:
 | 

III Jornada Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria

L'Equip ICE Implementació de l’Emprenedoria a l’FP i l'Equip ICE Aprenentatge basat en projectes a l’FP (ABP) organitzen aquesta jornada adreçada a professorat del Departament d’Educació en general i de manera especial al professorat d’FP així com també a empresaris i institucions relacionades amb la promoció de l’emprenedoria.

L'objectiu d'aquesta és reflexionar, dialogar i donar eines per treballar en projectes a la gestió del talent. Durant la jornada es farà una taula rodona on grup d’empresaris explicaran les seves necessitats, demandes i perspectives respecte els graduats en FP així com també la ponència Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI a càrrec de Miguel Àngel Ariza (membre fundador de Conecta13). Per cloure la jornada es presentaran les línies d’actuació que el Departament d’Educació té previstes per als pròxims cursos.

PROGRAMA

10:15 h. Rebuda i acreditació

10:30 h a 10:45 h. Benvinguda institucional

10:45 h a 11:30 h. Taula rodona Competències dels graduats d’FP. Visió dels empresaris.

11:30 h. a 13:00 h. Conferència Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI a càrrec del Sr. Miguel Àngel Ariza (Conecta13)

13:00 h. a 14:00 h. Nous reptes de futur a l’FP a càrrec del Sr. Joan Lluís Espinós (Director General d’FP – Departament d’Educació)

Cloenda de la Jornada

 

 

Materials utilitzats durant la jornada

 

Presentació de la ponència de Miguel Ángel Ariza

Presentació de l'exposició de Paco Golzález i Olga Castilla

 

 

Vídeo de la jornada