III Jornada Comunitat i Família

Una mirada als infants i les famílies des del calidoscopi de la xarxa. La neurociència com a punt de trobada.

IMG_1243
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Local Social del Secà de Sant Pere de Lleida
Adreça:

Plaça de Sant Pere s/n  -  Secà de Sant Pere (Lleida)

Inici:
Pot la neurociència beneficiar la pràctica del treball educatiu, social, psicoeducatiu i psicoterapèutic?
 
El passat dissabte 3 de juny, l’Equip ICE “Comunitat i Família” va organitzar la III Jornada Comunitat i Família, que aquest any portava per títol “Una mirada als infants i a les famílies des del calidoscopi de la xarxa. La neurociència com a punt de trobada”. Aquesta formació es celebra cada curs en un barri diferent de Lleida. Aquest any va tenir lloc al barri del Secà de Sant Pere, a les instal·lacions del local social.

La jornada va començar a les 9 hores del matí, i es va estendre fins les 14 hores. Durant el matí tots els assistents van poder gaudir tant d’aportacions teòriques com de presentacions de casos pràctics. L’objectiu de la jornada fou reflexionar sobre si la neurociència pot beneficiar la pràctica del treball educatiu, social, psicoeducatiu i psicoterapèutic.

La jornada la va dinamitzar  l'Adela Camí, psicoterapeuta familiar i de parella sistèmica i educadora i treballadora social especialitzada amb infants i adolescents.

L’activitat va ser organitzada per l’Equip ICE “Comunitat i Família” i per EDUVIC Escola Itinere, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.
 
Clica aquí per veure les fotografies de la jornada.
 
En aquest enllaç podeu consultar tot el programa.