III Jornada Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria

Del treball per projectes a la gestió del talent

Captura3
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Universitat de Lleida
Adreça:

Sala d’actes Edifici del rectorat UdL

Inici:
 | 

III Jornada Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria

L'Equip ICE Implementació de l’Emprenedoria a l’FP i l'Equip ICE Aprenentatge basat en projectes a l’FP (ABP) organitzen aquesta jornada adreçada a professorat del Departament d’Educació en general i en especial al professorat d’FP així com també a empresaris i institucions relacionades amb la promoció de l’emprenedoria.

L'objectiu d'aquesta és reflexionar, dialogar i donar eines per treballar en projectes a la gestió del talent. La jornada comptarà amb la presentació del Programa d’Autoocupació Incorpora la Caixa destinat a la promoció de l’emprenedoria social, la presentació dels CF on s’aplica la metodologia ABP a l’INS Escola del Treball de Lleida així com també la ponència Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI a càrrec de Miguel Àngel Ariza (membre fundador de Conecta13). Per cloure la jornada es presentaran les línies d’actuació que el Departament d’Educació té previstes per als pròxims cursos.

PROGRAMA

9:00 h. Rebuda i acreditació

9:15 h a 9:45 h. Benvinguda institucional

9:45 h a 10:15 h. Presentació del programa d’Autoocupació – Incorpora La Caixa. Presentació de models d’èxit a càrrec de les Sres. Mireia Castells i Thaís Ordóñez

10:15 h. a 11:00 h. Ponència Cicles Formatius íntegrament desenvolupats por projectes: filosofia o metodologia? a càrrec del Sr. Paco González i la Sra. Olga Castilla (INS Escola del Treball)


11:00 h. a 11:30 h. Pausa cafè (claustre del Rectorat)


 11:30 h. a 13:00 h. Conferència Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI (per confirmar) a càrrec del Sr. Miguel Àngel Ariza (Conecta13)

13:00 h. a 14:00 h. Nous reptes de futur a l’FP a càrrec del Sr. Joan Lluís Espinós (Director General d’FP – Departament d’Educació)

Cloenda de la Jornada

 

Pots descarregar-te el Cartell i el Programa de la Jornada

 

 

Materials utilitzats durant la jornada

 

Presentació de la ponència de Miguel Ángel Ariza

Presentació de l'exposició de Paco Golzález i Olga Castilla

 

 

Vídeo la jornada: