Formació de Robòtica - Arduinoblocks

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Aula Explorer de l'Edifici Polivalent del Campus Cappont de la UdL.
Inici:
 | 

Curs de Robòtica - ArduinoBlocks

Robolot és un dels esdeveniments més importants de Robòtica Educativa a Catalunya. Enguany es celebren la 18a edició. Són 18 anys generant coneixement en temes de robòtica educativa i treball per projectes.

Robolot Team és  entitat sense ànim de lucre que organitza entre d’altres l’esdeveniment Robolot. Durant aquest curs, Robolot ofereix  formacions a tota Catalunya, en col·laboració amb els ICE de  universitats Catalanes de les 4 demarcacions : Girona, Barcelona , Tarragona i Lleida.

El curs “100 reptes STEAM per al ROBOLOT/EDUCATBOT amb Arduinoblocks” tindrà els mateixos continguts a totes les seus. La intenció és de treballar projectes STEAM de forma pràctica, directament aplicables a l’Aula.

Aquesta formació és gratuïta per als assistents. Robolot Team assumeix les despeses materials dels projectes. Tal com vam fer amb èxit la passada edició, l'última sessió de la formació serà a Olot , el dia 11 de maig, on els professors compartiran els seus treballs i projectes amb altres professors dins de la Jornada d’Intercanvi d’Experiències.

 


 

PROGRAMA DEL CURS “100 reptes STEAM per al ROBOLOT/EDUCATBOT amb Arduinoblocks”

 
 
En aquest moment ja et pots inscriure entrant EN AQUEST ENLLAÇ  
 
L'adjudicació es farà per ordre d'inscripció perquè el curs està limitat a 20 places.
 
Dades d'agenda:
 
Sessions:
20 de març de 2019
27 de març de 2019
3 d'abril de 2019
10 d'abril de 2019
24 d'abril de 2019
Horari: 16.30 19.30 h
 
Lloc: Aula Explorer de l'edifici Polivalent de la UdL (Campus de Cappont)