Primera edició de la Jornada TACArt a la UdL

Descarregar Pdf

El dia 18 de març de 2017 a l’edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida es va celebrar la primera edició de la Jornada TACArt, dedicada a l’intercanvi d’experiències d’educació artística: visual i plàstica, música i dansa, amb l’ús de tecnologia dins el món educatiu.

La jornada va comptar amb gairebé 250 professors de tota Catalunya, xifra que va superar les expectatives dels organitzadors. Durant tot el matí van tenir lloc tot d'activitats i tallers per tal d'afavorir la integració de la tecnologia i l'art, especialment en les assignatures de música i plàstica.

Aquesta jornada #TACArt recull l’interès creixent dins la societat a l’entorn de les didàctiques que aporten noves aproximacions metodològiques a l’àmbit educatiu. En els nostres dies els processos d’ensenyament i aprenentatge han trencat els límits de les àrees i han esdevingut processos complexos on hi intervenen didàctiques que integren continguts i que donen resposta a la complexitat de l’entorn. En aquest context i en el marc de l’educació, la jornada #TACArt proposa alternatives metodològiques i recursos educatius per aproximar el fet artístic, el patrimoni i els bens culturals fent ús de les TAC (Tecnologies d'Aprenentatge i Coneixement).

 Per tal de reviure la jornada, pots veure el vídeo resum clicant aquí.