AFANYA’T

Actualment oferim quatre activitats gratuïtes de formació!

 Descarregar Pdf

Soldadura TIG

Localització: INS Guidanvals de Lleida.
 • Divendres, 27 d'octubre de 16 a 21 hores.
 • Divendres, 3 de novembre de 16 a 21 hores.
 • Divendres, 10 de novembre de 16 a 21 hores.
 • Divendres, 17 de novembre de 16 a 21 hores.
0000150020 - Curs FP
Inici: 27-10-2017
Límit inscripció: 27-10-2017

Jornada: Xarxa transformadora de l'educació a les Terres de Ponent

Aquesta jornada forma part de l'Equip ICE d'Innovació Educativa de la UdL i pretén donar a conèixer, reflexionar i intercanviar experiències d¡innovació en centres educatius.
Tota la informació i programa: http://www.jornadainnoedlleida.udl.cat/
6000020020 - Trob. Pedag. Internivell
Inici: 21-10-2017
Límit inscripció: 21-10-2017

Instruments per l'avaluació de la Formació Professional

Localització: Edfici Polivalent de la udL
Dies presencials: 18 i 25 d'octubre i 8 de novembre de 16 a 20 hores.
0000040020 - Curs Semipresencial FP
Inici: 18-10-2017
Límit inscripció: 18-10-2017

Ofimàtica bàsica web 

Localització: INS Almatà de Balaguer.
Dies presencials: 17 d'octubre a 14 de novembre de 2017.  Dimarts de 15 a 19 hores.
0000130020 - Curs Presencial FP
Inici: 17-10-2017
Límit inscripció: 17-10-2017

Per a més informació accediu al programa de les activitats disponibles: http://www.ice.udl.cat/ca/formacio/activitats/ 

   Darrera modificació:

1r Congrés Internacional - "Valors en una societat canviant: EDUCAR EN XARXA"

Un espai de diàleg reflexiu i científic entre els professionals d’educació, en sentit ampli a les terres de Lleida, a Catalunya, a la resta de l’Estat Espanyol i arreu.

Descarregar Pdf

Enguany, és el 75è aniversari de l’IEI i es continua amb la voluntat organitzativa, amb el suport del CSIC-CECEL. La Secció de sociologia i educació de l’IEI (Institut Estudis Ilerdencs) ha estat organitzant anualment des de l’any 2011 al voltant de l’educació i els seus valors en la societat del segle XXI.

L’objectiu sempre ha estat la transformació i la millora tot reflexionant conjuntament amb els experts i amb els professionals que hi intervenen des de l’escola bressol fins a la universitat, així doncs, gaudir de la diversitat i l’enriquiment que aquesta aporta.

 • Dates del Congrés: 2,3,4, novembre de 2017
 • Lloc: Institut d’Estudis Ilerdencs, Lleida www.fpiei.cat
 • Tramesa de propostes de comunicacions i pòsters per avaluació: 18 de setembre de 2017
 • Informació als autors/es de l’acceptació o no de la comunicació o pòster: 28 de setembre de 2017
 • Idiomes en què es poden presentar pòsters i comunicacions: català, castellà, aranès i anglès

* Els resultats d’investigacions científiques o aplicacions pràctiques es poden presentar en forma de comunicacions o pòsters, individualment o en equip. Però només es pot participar un màxim de dues vegades.

Jornada: XARXA TRANSFORMADORA DE L’EDUCACIÓ A LES TERRES DE PONENT

Des de l’Equip ICE d’Innovació Educativa us donem la benvinguda a aquesta Jornada, organitzada amb la intenció de donar a conèixer, reflexionar i intercanviar experiències d’innovació en centres educatius.

Objectius de la Jornada :

 • Impulsar i consolidar #InnoEdLleida com a plataforma permanent de col·laboració entre entitats educatives al territori per a la transformació de l’educació.
 • Aplegar esforços al territori des de la Facultat d’Educació Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida a centres educatius, passant per serveis educatius, MIE, etc. per compartir objectius comuns de canvi.
 • Generar sinergies d’intercanvi i col·laboració mútua.
 • La Jornada s’ha organitzat pensant en tot moment en què tingués un caire molt pràctic, amb un format basat en tallers i xerrades sobre diferents tipus d’innovacions. La inscripció és gratuïta.

http://www.jornadainnoedlleida.udl.cat/

VIII Jornades d'Història: "La creació de la memòria monàstica medieval al llarg dels segles"

El dia 10 i 11 de juliol de 2017 es van organitzar les VIII Jornades d'Història sobre "La creació de la memòria monàstica medieval al llarg dels segles" al Monestir de les Avellanes. Per veure'n més accediu a la notícia.

Èxit de participació en la I Jornada Mindfulness i educació

El dimecres 28 de juny es va celebrar la I Jornada Mindfulness i educació. Més de 200 mestres i professors van assistir a les diferents xerrades i pràctiques que van tenir lloc durant tot el dia.

Cicle de propostes formatives Grau d'Educació Primària – Dual

Com cada final de trimestre, el grau d'Educació Primària - Dual organitza un cicle de propostes formatives per avaluar i conversar sobre com ha anat el curs, a partir del diàleg i de l'organització de tallers.

Taller Itinera, "Introducció als mètodes de recerca"

Dimarts 20 de juny es va realitzar el taller "Introducció als mètodes de recerca". L'objectiu principal fou proporcionar eines d’accés a la informació i posar a disposició de l'alumne tots els recursos que la Universitat de Lleida oferia als estudiants.

Cafè filosòfic amb l'Angélica Sátiro

El dilluns, 12 de juny, va tenir lloc a la cafeteria La Impremta un Cafè filosòfic, un moment de trobada, en un lloc agradable, per dialogar, reflexionar i compartir noves metodologies d'aprenentatge

III Jornada Comunitat i Família

El dissabte 3 de juny de 2017 va tenir lloc la III Jornada Comunitat i Família, que porta per títol "Una mirada als infants i les famílies des del calidoscopi de la xarxa. La neurociència com a punt de trobada".

Representació de l'obra de teatre "Mindscapes"

El dijous 1 de juny, al plató de televisió de l'edifici del Rectorat, va tenir lloc la representació de l'obra de teatre "Mindscapes", escrita i dirigida per la Núria Casado, amb la col·laboració dels seus alumnes que cursen l'assignatura del Grau en Estudis Anglesos.

4t Congrés Anna Gené. Fem ciència a l'escola

El 17 i 18 de maig es va fer nu congrés amb l’objectiu de millorar i difondre el treball científic dels escolars d’educació infantil i primària, i manté una estreta vinculació amb el ja consolidat Dia de la Ciència al Carrer.

Més de 1700 persones al Mercat de Tecnologia de la UdL

La tecnologia i l'educació van ser els temes protagonistes de l'edició de l'any 2017. Un total de 75 projectes, de 16 centres de tota Catalunya, 210 alumnes expositors i 1500 alumnes inscrits als tallers.

L'Equip ICE "Anglès a primer cicle d'educació infantil" publica el seu estudi

Després de mesos de treball, l'Equip ICE "Anglès a primer cicle d'educació infantil" publica al repositori obert de la UdL el seu estudi sobre "Les experiències de les Escoles Bressol Municipals d’Albarés i de Ronda-La Mercè".

Petits Universitaris, la UdL s'omple de nens i nenes de primària

El 3 de maig de 2017, un total de 137 alumnes de primària de 5 escoles de Lleida van visitar el campus d'ETSEA (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària) per dur a terme tota mena d'activitats relacionades amb la tecnologia, la ciència i l'aprenentatge, a partir de tallers i jocs.