Equip ICE. L'anglès va de debò! Projecte Educatiu

 Descarregar Pdf

 

 

Coordinació

Nom: Laura Gabernet (Tècnica Docent del CRP del Segrià)

Especialitat: Llengua anglesa

Telèfon: CRP del Segrià 973264021

Email: equipiceanglesdebo@gmail.com

Descripció

"L’objectiu general del nostre equip és donar suport als centres per tal de millorar la competència en llengua anglesa dels alumnes. El nostre equip és un espai de reflexió sobre inquietuds, experiència, mancances puntuals o del sistema, aspectes metodològics, necessitats detectades, contrast de punts de vista... tot al voltant de l'ensenyament de l'anglès a totes les etapes educatives."

 

Blog de l'Equip ICE

on trobaràs tota la informació necessària per estar al corrent de totes les novetats i activitats.

Activitats

  • L'Equip ha publicat el document Guia per superar reptes en l'ensenyament i aprenentatge de l'anglès a l'etapa de Primària amb l'objectiu que sigui una eina de suport pels centres i professorat d'anglès.
  • Des d'aquest document es dóna accés al Formulari de diagnosi Reptes en l'aprenentatge de l'anglès a Primària, elaborat per l'Equip.
  • Actualment l'equip està elaborant un document adreçat als centres d'ESO que proposa objectius, criteris i indicadors al professorat d'anglès i a equips directius a tenir en compte com a pla estratègic de millora en l'àmbit del plurilingüisme i, més concretament, de la competència en anglès de l’alumnat.

 

ACTIVITATS REALITZADES

 8 de febrer de 2020 Jornada Reptes en l'ensenyament i l'aprenentatge de l'anglès a Primària Jornada amb l'objectiu de donar eines útils i pràctiques als i les mestres d'anglès per tal de millorar la competència plurilingüe del seu alumnat i, en especial, de la llengua anglesa. Es van presentar treballs i experiències de l'Equip ICE al voltant de 3 eixos: Plurilingüisme de l'alumne; Estructuració de l'àmbit lingüístic - anglès; i Metodologies i qualitat de l'Input i de l'Output.
22 de febrer de 2019 Trobades pedagògiques d’impuls a la millora de l’anglès als centres de primària  L’Equip ICE L’anglès va de debò. Projecte Educatiu de la Universitat de Lleida organitza aquestes dues jornades per tal de presentar el treball fet fins el moment amb l’objectiu de crear diàleg entre els assistents i de donar suport als centres d’educació primària que ho desitgin en la millora de la competència en llengua anglesa de l’alumnat d’aquesta etapa tot seguint un protocol d’assessorament.
23 de novembre de 2018

 

   Darrera modificació: