Curs 2023-24

 Descarregar Pdf

Lliurament de premis

RELATS GUANYADORS DEL CONCURS LITERARI - Curs 2023/24

Un total de deu infants i joves, de primària i de secundària de vuit centres educatius de les comarques de Lleida i de l’Anoia, s’han endut els premis del X Concurs de relats breus: “Me’n contes un de ciència?”, que organitza l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Lleida en el marc de les activitats de la 28a Setmana de la Ciència.

L’entrega de premis s’ha realitzat el dia 1 de febrer, a les 11:00h, en format virtual.

En la present edició, hi van participar 17 centres educatius (escoles i instituts) i van optar als premis 79 relats, dels quals 49 eren en català, 26 en castellà i 4 en aranès.

L’essència del concurs en les seves 10 edicions respon a una doble necessitat, sentida des de l’ICE:

 • fer manifesta la importància de l’ús de l’expressió escrita en totes les àrees del currículum i especialment en l’àmbit científic,
 • la visibilització de les dones en el camp de la ciència.

La  dona científica referent d’aquesta edició ha estat l’Anna Casanovas Llorens: Neurocientífica amb una clara vocació docent que actualment és Degana i professora de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida i investigadora en el grup de Patologia Neuromuscular Experimental, de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB Lleida) que, ara per ara, té un projecte vigent del Ministeri i un altre projecte de la convocatòria de La Marató 2019 dedicada a les malalties minoritàries).

Els relats rebuts tractaven sobre la trajectòria de l’Anna Casanovas Llorens o bé al voltant de les temàtiques proposades en la 28a Setmana de la Ciència: Centenari del naixement del bioquímic Joan Oró i Florensa, 100 anys de la visita d’Albert Einstein a Barcelona, físic, autor de la teoria de la relativitat; Cecilia Payne, astrònoma, que va demostrar que el Sol està compost de gas hidrogen i heli; 200 anys de la mort d’Edward Jenner, descobridor de la vacuna de la verola; 100 anys del descobriment de l’efecte Compton (Arthur Compton, físic, 1923); Any Internacional del Mill, a proposta de la UNESCO; Reysa Bernson, astrònoma. L'any 1923 va fundar l'Association Astronomique du Nord.

El jurat ha estat integrat per: Anna Casanovas Llorens (Degana i professora de la Facultat de Medicina de la UdL i investigadora de l’IRB) Jordi Suïls (professor de Filologia catalana UdL), Eduard Roure (professor de llengua i literatura catalana de secundària),  Neus Vila (professora de Filologia castellana), Daniel Villalba (professor de Ciència animal UdL) i Meritxell Morera (mestra de primària).

Aquí teniu la Publicació digital dels relats premiats.

A les persones guanyadores del primer premi se’ls ha lliurat un val de regal per a bescanviar per material de la botiga de la UdL amb un valor de 100 euros i, a les guanyadores del segon premi, per valor de 50 euros. 

Vídeo de l'acte del lliurament de premis 

 Amb la col·laboració de:

            

Concurs de relats curts

         

      Cecilia Payne                                      Reysa Bernson                            Anna Casanovas Llorens

 

A l'Institut de Ciències de l'Educació ja estem preparats per celebrar amb vosaltres la 28a Setmana de la Ciència.

És per això que us presentem el X Concurs de relats curts: "Me'n contes un de ciència?" 

Com sabeu, aquest és un concurs literari que té com a objectiu fer palesa la importància de l’ús de l'expressió escrita en totes les àrees del currículum. Us hi podeu presentar amb relats escrits en català, castellà i aranès.

Per a cada llengua hem dissenyat dues modalitats de participació, una per primària i una per secundària i hem establert premis per als alumnes i les seues escoles o instituts.

Estem impacients per llegir els vostres contes!

Teniu temps fins al 12 de desembre per presentar-vos.

Us atreviu?

 

CONSULTEU LES BASES DEL CONCURS

Cartell català

Cartell castellà

Cartell aranès

 

FORMULARI DE PRESENTACIÓ DE RELATS

 

 

En el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzaran tot un munt d’activitats de disseminació de la ciència arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, activitats virtuals, exposicions, tallers científics..., una gran oferta científica diferents formats a l’abast de tothom!

La Setmana de la Ciència s’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Enguany, la Generalitat de Catalunya impulsa la commemoració de l’Any Joan Oró, amb motiu del centenari del naixement del bioquímic Joan Oró i Florensa. Com a part d’aquesta iniciativa, la figura i trajectòria científica d’aquest cèlebre investigador lleidatà, referent internacional en l’estudi de l’origen de la vida, esdevindrà el fil conductor de la Setmana de la Ciència.

 

Altres temes de rellevància que s’emmarquen dins l’SC23 són:

 • 100 anys de la visita d’Albert Einstein a Barcelona, físic, autor de la teoria de la relativitat.
 • Cecilia Payne, astrònoma, que va demostrar que el Sol està compost de gas hidrogen i heli.
 • 200 anys de la mort d’Edward Jenner, descobridor de la vacuna de la verola.
 • 100 anys del descobriment de l’efecte Compton (Arthur Compton, físic, 1923)
 • Any Internacional del Mill, a proposta de la UNESCO.
 • Reysa Bernson, astrònoma. L'any 1923 va fundar l'Association Astronomique du Nord.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la disseminació de la ciència i la tecnologia.

Col·laboren:

   

Tallers i activitats

 

Propostes 1-13, adreçades a alumnes d'ESO, BTX i FP

1.- Què xulo!, Quantes coses saps!, Quantes coses sé!, Ens les expliquem? Fem coses junts?

2.- Pasta fresca i colorants alimentaris

3.- El sentit d'un final

4.- Saps què és un biobanc? Coneix el biobanc de l'IRB Lleida

5.- A la recerca de l'obra perduda. Històries sobre el patrimoni artístic

6.- Cromatografia d'aliments

7.- Efectes visuals

8.- Codificant el futur: Explorant la intel·ligència artificial

9.- Què podem aprendre dels jocs de taula?

10.- Alfabetizació visual

11.- Criptografia

12.- El món de la recerca en l'àmbit energètic

13.- Vols conèixer les reaccions químiques? 

 

Propostes 14-17, adreçades a alumnes de Primària

14.- Experimentem amb la densitat i la flotabilitat.

15.- Joc del cicle de l'aigua.

16.- Jugar a jocs de taula ens ajuda a créixer. 

17.- El cercamots d'animalades.

 

 

============================================ 

 

Taller 1: Què xulo!, Quantes coses saps!, Quantes coses sé!, Ens les expliquem? Fem coses junts?

 

Descripció: Tot el dia, cada dia, pràcticament a totes hores estem en espais convivint amb persones d’edats diferents de la nostra. Ens coneixem a fons? Ens ensenyem l’un a l’altre què sabem fer? ens agradaria aprendre algo del que fa l’altre? Ens ho diem?  Aquesta activitat està enfocada a pensar amb els i les joves sobre aquestes bones (inter)relacions, les influències compartides, les experiències i el treball d’aprenentatge, els interrogants i la creació conjunta. Pretén reflexionar amb els joves estudiants sobre la seua sabiduria i la dels seus padrins i padrines, sobre els móns que construeixen/poden construir conjuntament. Des de la sociologia en diem “profiguracio”. De manera més planera en diem relacions intergeneracionals en positiu, win-win.  L’activitat combinarà la teoria, el diàleg participatiu, algun audiovisual i, finalment, es demanarà als estudiants que elaborin una pràctica de narrativa.

Responsable del taller: Dra. Paquita Sanvicen, professora de la Univesitat de Lleida. 

Adreçat al nivell: ESO - Batxillerat

Data:  13 de desembre de 9:30h a 11:30h a Cervera, inscrits concretar lloc.  

16 de gener de 9:30h a 11:30h a Tremp, inscrits concretar lloc.

Modalitat del taller: Presencial

Places limitades: màxim 60 alumnes.

Contacte:  ice.fp@udl.cat - 973703370

 

Taller 2: Pasta fresca i colorants alimentaris

Descripció:  L’ETSEAFIV us dona l’oportunitat de convertir-vos en un científic i tecnòleg dels aliments per un dia, professionals que intervenen de forma directa en els aliments per garantir que aquests siguin segurs, nutritius, sostenibles i de qualitat.
Es podran realitzar dos activitats d’elaboració de pasta fresca i de colorants alimentaris. En el primer, s’analitzaran diferents tipus de farina i s’estudiarà com les seves característiques afecten a la qualitat de la pasta. En aquest taller descobrireu que és el gluten i quina és la seva funció en els aliments. També podreu comprendre la ciència que hi ha darrera de l’ús de colorants en els aliments processats i avaluareu com canvia el color dels pigments en funció del pH que presenten els aliments.

Responsable del taller: Dra Isabel Odriozola i Dr. Robert Soliva, professors del Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments

Adreçat al nivell: Batxillerat (itinerari científic i tecnològic)

Data:  10 de novembre. de 10.00h a 11.30h. 

Modalitat del taller: Presencial

Places limitades: màxim 25 alumnes.

Lloc:  Departament del Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments.

Contacte:  ice.secundaria@udl.cat - 973703372

Taller 3: El sentit d'un final

Descripció:  A través de l’obra de dos autors contemporanis de diferents tradicions culturals, com són Julian Barnes (britànica) i Carlos Giménez (espanyola), el taller proposa plantejar-nos com conceben l’edat en el món actual. Des des les seves primeres publicacions als anys 80 fins a les més recents, Barnes i Giménez es pregunten quin és el sentit de la vida i de la mort així com de quina forma el context social, cultural i polític en el que viuen els ha condicionat per concebre les experiències viscudes d’una forma concreta. A través d’exemples concrets plens d’humor i ironia extrets de les obres d’aquests autors, us proposem reflexionar sobre l’edat, la vida i la mort.

Responsable del taller: Dra. Maricel Oró i Dra. Katerina Valentova (INDEST, UdL)

Adreçat al nivell: Secundaria i Batxillerat.

Data:  8 de novembre. 

Modalitat del taller: Presencial

Lloc:  Facultat de Lletrs, Edifici del Rectorat, UdL.

Contacte:  ice.secundaria@udl.cat - 973703372

Taller 4: Saps què és un biobanc? Coneix el biobanc de l'IRB Lleida

Descripció: El biobanc és un servei científico-tècnic on s’emmagatzemen mostres de sang, orina i d’altres per a fer experiments. En aquesta visita podràs veure'l en directe i conèixer tots els seus detalls. A més, podràs visitar l'IRBLleida i veure els seus espais.

Adreçat al nivell: ESO.

Capacitat: 20 persones.

Data: 16 de novembre de 2023, de 10.00 a 12.00 hores.

Modalitat del taller: presencial.

Lloc: IRBLleida, av. Alcalde Rovira Roure, 80 (edifici de barres horitzontals)

Contacte:  ice.secundaria@udl.cat - 973703372

Taller 5: A la recerca de l'obra perduda. Històries sobre el patrimoni artístic

Descripció: Les peripècies d’arqueòlegs intrèpids a la recerca de tresors són temes que la literatura i el cinema han explotat amb èxit com a ficció. Poques vegades, en canvi, els estudiosos de debò expliquen les seves vivències al voltant de recerques i troballes. Albert Velasco relata els millors episodis com a historiador de l'art, conservador d’un museu i investigador, una feina que no sempre es desenvolupa entre muntanyes de llibres, obres d’art polsoses i magatzems. A partir de diferents històries viscudes en primera persona, Velasco ens presenta un apassionant món de descobertes i experiències en esglésies recòndites, cases de subhasta o, fins i tot, a Instagram, que van des la troballa d’una ampolleta de vidre persa o d’una arqueta per guardar una sandàlia de la Mare de Déu, a l’enfrontament amb la policia en un museu i la declaració en un judici, passant per la lectura del testament de la filla d’un rei o la descoberta d’una falsificació sorprenent.

Responsables del taller: Alberto Velasco

Adreçat al nivell: Batxillerat

Data: 17 de novembre 

Horari: 11.00h a 12.00h

Modalitat: Presencial.

Lloc: Sala de junts de la 3a planta, Facultat de Lletres, Edifici del Rectorat, UdL.

Contacte:  ice.secundaria@udl.cat - 973703372

Taller 6: Cromatografia d'aliments

Descripció: En aquest taller experimentarem amb diferents productes alimentaris. Mitjançant la cromatografia s’obté un dibuix en color de les diferents substàncies que componen el productes i la seva interacció.

Responsables del taller: Sr Josep Ramon Sainz de la Maza (Suelovivo)

Adreçat al nivell: Batxillerat

Data: 10 de novembre

Modalitat: Taller a centre.

Contacte:  ice.secundaria@udl.cat - 973703372

Taller 7: Efectes visuals


 

Descripció: En aquest taller realitzarem un "chroma" o pantalla verda, un dels efectes visuals més utilitzats en el cinema i les produccions audiovisuals per poder fer possible l'impossible. Explicarem què és i en què consisteix, grabarem una escena amb "chroma" o pantalla verda i posteriorment l'editarem amb software de postproducció per a efectes visuals.

Responsable de l'activitat: Òscar Manyoses. 

Adreçat a nivells: 3r i 4t ESO, Batxillerat i FP.

Dates i horaris: 13 de novembre, de 10.00h a 12.00h

                       14 de novembre, de 10.00h a 12.00h

                       16 de novembre, de 10.00h a 12.00h

                       17 de novembre, de 10.00h a 12.00h

Lloc: Magical Media.

Contacte:   ice.secundaria@udl.cat - 973703372    

 

Taller 8: Codificant el futur: explorant la intel·ligència artificial

Descripció: T’has preguntat mai com les màquines poden pensar? Què vol dir entrenar-les? Com poden guanyar un joc de cartes contra un humà?

Dinàmica combinant teoria i pràctica on parlem de la intel·ligència artificial, el funcionament i les aplicacions:

 • Descobrir que és la intel.ligencia artifical.
 • Provar un algoritme de reconeixement d’imatges i comentar els resultats a l’aula.
 • Reflexionar sobre la ètica en aquest sector.

Responsable de l'activitat: Young IT Girls

Adreçat a nivells: 3r ESO.

Dates i horaris: 23 de novembre, 13.00h a 15.00h

Lloc: Taller a centre

Contacte:   ice.secundaria@udl.cat - 973703372 

 

Taller 9: Què podem aprendre dels jocs de taula?

 

Descripció: Volem aprendre psicologia i el mètode científic amb diferents jocs tradicionals de taula. El contingut del taller és: La psicologia com a ciència, com fem recerca en psicologia cognitiva?, operativitat de la variable: definició i tipus de funcions executives; anàlisis de les funcions executives en situacions de la vida quotidiana i avaluació de les mateixes; anàlisi de les funcions executives en el joc de taula modern; i evidència científica de l'ús de jocs de taula com a intervenció per millorar les funcions executives, processos cognitius i competències educatives. 

Responsables de l'activitat: Dr. Jaume March, professor de la Universitat de Lleida.  

Adreçat a alumnes: 3 i 4 ESO.

Data: 15 de novembre 

Horari: 

Taller 1: 10.00 - 12.30 h. 

Modalitat: Presencial. 

Lloc: Edifici Polivalent, concretar aula.

Contacte:   ice.fp@udl.cat - 973703370       

Taller 10: Alfabetització visual.

 

Descripció: En l'actualitat, vivim en una societat on allò visual predomina per sobre d'allò verbal. Tot sembla indicar que la nostra cultura s'està decantant de manera precipitada cap a una tendència més icònica, deixant el llenguatge escrit en segon terme. En els mitjans de comunicació, en la publicitat i, en definitiva, en el nostre dia a dia, la imatge està aprofundint directa i indirectment en les nostres psiques. 

Responsables de l'activitat: Mariona Roure.

Adreçat a alumnes: Cicles Formatius.

Data: 23, 24, 25, 26 i 27 de novembre

Horari: 

Totes les tallers són de 11.00 - 13.00 h. 

 

Modalitat: Presencial. 

Lloc: INS Almatà de Balaguer, INS Ronda de Lleida, Escola d'Hoteleria de Lleida i Edifici Polivalent de Lleida.  

Contacte:   ice.fp@udl.cat - 973703370       

Taller 11: Criptografia

 

Descripció: La criptografia és una necessitat derivada de realitzar comunicacions per escrit (a l'origen) creada per a preservar la privacitat de la informació que es transmet, garantint que una persona que no estigui autoritzada no pugui llegir el contingut del missatge.

En la història hem tingut multitud d'exemples de maneres d'encriptar missatges des dels més senzills, com és el criptosistema de Cèsar, als actuals, basats en problemes matemàtics complexos, i sense oblidar-nos de la màquina d'encriptació més famosa de la història: la màquina Enigma.

En aquest curs es dividirà en dues parts: una primera on s'explicaran diferents criptosistemes de la història, i una altra on es tractarà de posar a la pràctica l'aprés en la primera per poder superar una escape room virtual.

Responsables de l'activitat: Rosana Tomàs

Adreçat a alumnes: 3r i 4t d’ESO, Batxillerat

Dates i horaris: Dilluns 13 de novembre, de 10.00h a 11.00h

                         Dimecres 15 de novembre, de 10.00h a 11.00h 

                         Divendres 17 de novembre, de 10.00h a 11.00h 

Modalitat: Presencial. 

Lloc: Taller a centre.  

Contacte:  ice.secundaria@udl.cat - 973703372      

Taller 12: El món de la recerca en l'àmbit energètic

 

Descripció: Xerrada on s'introdueix a l'alumnat en el món de la recerca i el seu paper en la societat actual. Consta de tres parts. Parlarem dels reptes dels recursos energètics i canvi climàtic, la necessitat de fer recerca en energia i com s'està fent actualment, en una tercera part, s'exposa un projecte real que ha donat lloc a una tecnologia patentada en els darrers anys, com a cas d'èxit.

Responsables de l'activitat: Álvaro de Gracia

Adreçat a alumnes: 3r i 4t d'ESO, Batxillerat

Dates i horaris: Divendres 10 de novembre (disponibilitat entre 9.15h i 14.00h)

                         Divendres 17 de novembre (disponibilitat entre 9.15h i 14.00h)

Modalitat: Presencial. 

Lloc: Taller a centre 

Contacte:   ice.secundaria@udl.cat - 973703372      

Taller 13: Vols conèixer les reaccions químiques

Descripció: Una reacció química és un procés pel qual una o més substàncies químiques es transformen en altres amb propietats diferents. Les reaccions químiques formen part de la nostra vida i el seu estudi a petita escala ens ajuda a entendre moltes coses. 

En aquesta activitat els alumnes coneixeran diversos tipus de reaccions químiques a partir de productes quotidians i aprendran a distingir-les.

Responsables de l'activitat: Rosa Cuadros

Adreçat a alumnes: 4t d'ESO, Batxillerat

Dates i horaris: Dimarts 7 de novembre, 10.00h a 12.00h 

                         Dilluns 13 de novembre, 10.00h a 12.00h                        

                         Divendres 17 de novembre, 10.00h a 12.00h

Modalitat: Presencial. 

Places limitades: màxim 20 alumnes

Lloc: Laboratori de química, Campus d'Igualada de la UdL 

Contacte:   ice.secundaria@udl.cat - 973703372      

Taller 14: Experimentem amb la densitat i la flotabilitat.

Descripció: 

Per què quan estem a la piscina o a la banyera hi ha objectes que floten i n’hi ha d’altres que s’enfonsen? Per què els vaixells, que són enormes, poden flotar, mentre que els submarins, que també ho són, poden enfonsar-se? De què depèn?

En aquest taller, es donarà resposta a la curiositat dels nens i nenes a partir d’indagacions, per tal que coneguin la relació entre la densitat de diferents cossos i la seva flotabilitat, mitjançant tres activitats diferents:

En la primera, volem que els infants sàpiguen quina influència té la densitat de diferents objectes en la flotabilitat d’aquests en l’aigua.

En la segona activitat, els nens i nenes entendran perquè un mateix objecte s’enfonsa en una dissolució i, en canvi, flota en una altra que està composta pel mateix dissolvent i solut, però amb una variació en la quantitat del solut. A més, comprendran per quin motiu en afegir sal o sucre a l’aigua, la densitat d’aquesta canvia.

I en la tercera activitat, els infants faran indagacions per entendre per quina causa diferents líquids insolubles amb diferent composició (i, per tant, diferent densitat) es col·loquen d’una determinada forma, sense barrejar-se entre ells, així com comprendran per què hi ha objectes que en determinats líquids floten i, en canvi, en d’altres s’enfonsen.

Responsables de l'activitat: Estudiants de 4t curs del grau de mestre amb la menció STEM de la UdL. 

Adreçat a alumnes de Cicle Superior d'Educació Primària.

Dates i horari: 

 • Taller 1: dijous, 2 de novembre d'11:00 a 12:00h. Grup de 5è. Escola Enric Farreny. Lleida 
 • Taller 2: dimecres, 8 de novembre d'11:00 a 12:00h. Grup de 6è A. Escola Minerva. Lleida 
 • Taller 3: dijous, 9 de novembre d'11:00 a 12:00h. Grup de 6è. Escola Pràctiques I. Lleida 
 • Taller 4: dimecres, 15 de novembre d'11:00 a 12:00h. Grup de 6è B. Escola Minerva. Lleida 

Lloc: Edifici de la FEPTS del Campus de Cappont de la UdL.

Contacte:   ice.primaria@udl.cat - 973703371                                                                                                           

Taller 15: Joc del cicle de l'aigua

Descripció: 

Aquest taller consta d'una activitat molt dinàmica per aprofundir coneixements sobre com circula l'aigua dins el planeta Terra a partir de l'atzar i una dinàmica molt divertida i reflexiva.

- Hi haurà 8 taules i cadascuna serà una estació per on passa l'aigua.

- El cicle/recorregut dependrà totalment de l'atzar.

Responsables de l'activitat: Estudiants de 4t curs del grau de mestre amb la menció STEM de la UdL. 

Adreçat a alumnes de Cicle Superior d'Educació Primària.

Dates i horari: 

 • Taller 1: dimecres, 15 de novembre d'11:00 a 12:00h. Grup de 5è A. Escola Minerva. Lleida 
 • Taller 2: dimecres, 22 de novembre d'11:00 a 12:00h. Grup de 5è B. Escola Minerva. Lleida 

Lloc: Edifici Polivalent 2 del Campus de Cappont de la UdL.

Contacte:   ice.primaria@udl.cat - 973703371       

Taller 16: Jugar a jocs de taula ens ajuda a créixer

Descripció: L’objectiu del taller és fer arribar als més petits els beneficis que té jugar a jocs de taula moderns. Explicarem el que són alguns processos cognitius i jugarem per experimentar-ho a la nostra ment i al nostre cos. 

Responsable de l'activitat: Jorge Moya Higueras

Adreçat a alumnes de CM i CS d'Educació Primària.

Dates i horari: 

 • Taller 1: dilluns, 20 de novembre de 9:45 a 10:45 h. Grup de 4t A. Escola Parc de l'Aigua. Lleida 
 • Taller 2: dilluns, 20 de novembre d'11:00 a 12:00 h. Grup de 4t B. Escola Parc de l'Aigua. Lleida 
 • Taller 3: divendres, 24 de novembre de 9:45 a 10:45 h. Grup de 3r. Escola Enric Farreny. Lleida 
 • Taller 4: divendres, 24 de novembre d'11:00 a 12:00 h. Grup de 5è. Escola Pràctiques I. Lleida 

Lloc: Edifici Polivalent 2 del Campus de Cappont de la UdL.

Contacte:   ice.primaria@udl.cat - 973703371       

Taller 17: El cercamots d'animalades

 

Descripció: Descoverta i coneixement de la nostra fauna, els aliments de la terra i les eines del camp tenint en compte la diversitat lingüística dialectal. 

Responsable de l'activitat: Anna Solé Llussà.

Adreçat a alumnes de 4t i CS d'Educació Primària.

Dates i horari: 

 • Taller 1: dijous, 23 de novembre de 9:10 a 10:10 h. Grup de 4t A. Col·legi Maristes. Lleida 
 • Taller 2: dijous, 23 de novembre de 10:20 a 11:20 h. Grup de 4t B. Col·legi Maristes. Lleida 
 • Taller 3: dijous, 23 de novembre de 11:30 a 12:30 h. Grup de 4t C. Col·legi Maristes. Lleida 

Lloc: Edifici Polivalent 2 del Campus de Cappont de la UdL.

Contacte:   ice.primaria@udl.cat - 973703371       

 

 

Cursos anteriors

   Darrera modificació: