Dissabte, 25 de febrer del 2017
Properes activitats 

Formació de professorat

 
Properes activitats
1 de febrer, EstudiART 2017, IV Jornada Expositiva d'Estudiants i Investigadors d'Història de l'Art i Gestió del patrimoni Artístic de la Universitat de Lleida. Es tracta d'una activitat organitzada pels estudiants i professors de l'àmbit d'Història de l'Art de la UdL en el que es fan públics els millor treballs acadèmics del curs anterior. La jornada té com a finalitat celebrar els estudis d'art i humanitats i fer visible què fan i què són els historiadors i les historiadores de l'art.
 
Aquí podeu consultar el programa complet de la jornada.

1 i 2 de febrer, Jornada Formativa sobre Pràctiques en Centres Docents, adreçada a l’alumnat dels diferents Graus de la Facultat de Lletres, i a tots els estudiants en general. Clicant aquí podreu veure el programa.


2 de febrer, Formació Metodològica de les Matemàtiques. En aquest enllaç us podeu apuntar a l’activitat.


4 de febrer, "Sense Embuts", II Trobada Pedagògica. El tema que es treballà aquest any es basa en el principi de seguretat sota el títol "Com aconseguir que l'espai on treballem sigui un espai segur. Aprenem a gestionar els conflictes" a càrrec de Daniel Gabarró. Consulta aquí el cartell de la jornada.
Durant el mes de febrer se celebrarà l'acte de cloenda de la Setmana de la Ciència i es farà el lliurament de premis del Concurs Literari "Me'n contes un de ciència?". El jurat ha gaudit moltíssim amb la lectura de tots els relats, padrines que preparen plats de llenties, màquines que transformen la proteïna dels cigrons en dolça xocolata, super herois que volen impulsats pel seu propis pets...humor, tendresa, emocions, crítica i consciència. Voleu saber els noms dels guanyadors? Visiteu el web de l'ICE.

 
També durant el mes de febrer s'obrirà un procés participatiu per tal que tots els Instituts que imparteixen Cicles de Formació Professional puguin fer demandes específiques de formació. En aquest enllaç podeu accedir al qüestionari.
 

9 de febrer, Comunitat i Família, curs impartit per Adela Camí, adreçat a professionals que treballen amb famílies en qualsevol àmbit. El curs pretén reflexionar a partir de les oportunitats i dificultats que tenen els/les professionals en el seu context d’intervenció amb infants, adolescents i les seves famílies.

Podeu consultar aquí el programa del curs.

 
9 de febrer, Cicle de conferències  per promoure l’actitud científica a primària i secundària. "La pregunta és la clau" s'emmarca en la necessitat de reflexionar vers una nova didàctica de les ciències i la tecnologia. Enllaços al programa i a les inscripcions
3 de març, curs de Benestar Docent: diversitat i educació. És un curs obert a tot el professorat. Pretén reflexionar i donar estratègies als professors per tal d’afrontar la diversitat a l’aula. En aquest enllaç podeu consultar el programa i les inscripcions.
 


8 de març, “Aprenentatge i Servei, una brúixola per orientar el talent” a les 17:30 a la Sala de Juntes de la FEPTS, i a càrrec de la Roser Batlle. 8 de març, “Aprenentatge i Servei, una brúixola per orientar el talent” a les 17:30 a la Sala de Juntes de la FEPTS, i a càrrec de la Roser Batlle.

 
8 de març, Les equacions d’Einstein: la geometria i la física de l’Univers. Curs que es basa en la revisió dels conceptes de la geometria Riemanniana i una presentació de les equacions de camp d'Einstein. En aquest enllaç podeu consultar tota la informació sobre el curs.
 
10 de maig, Mercat de la Tecnologia 2017. Un any més farem una nova edició del MdT i ja serà la catorzena. El Mercat és una ocasió privilegiada per mostrar les creacions tecnològiques dels nostres alumnes. També és una magnífica oportunitat per conèixer la UdL i l’ambient universitari. 
 
Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació
Tel. 973 703382 / 973 703383. Fax 973 703377. A/e: ice@ice.udl.cat