Taula Rodona: "Cuina i Gastronomia catalana: tradició i innovació"

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Aula magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs
Adreça:

Plaça Catedral s/n, Lleida

Inici:
 | 

Taula Rodona: "Cuina i Gastronomia catalana: tradició i innovació"

Amb motiu de la presentació a Lleida del Tercer congrès català de cuina es celebrarà una taula Rodona sobre "Cuina i Gastronomia catalana: tradició i innovació" amb la participació de: 

  • Sr. Joan Pallarés, cuiner del Hotel Can Boix
  • Sr. Pere Castells, químic i expert en cuina i ciència
  • Sr. Vidal Vidal, escriptor i divulgador gastronòmic
  • Sra. Pepa Aymamí, directora de la Fundació "Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica"

L'acte és gratuït però cal confirmar prèviament l'assistència enviant un correu a: congrescuina@udl.cat

 Més informació