Jornada Gestions Creatives

Informació de l'esdeveniment
Inici:

Jornada Gestions Creatives

Gestions-Creatives-logo-color-Din-A4-1024x355

El passat divendres 6 d'octubre l'ICE va col·laborar en l'organització d'una proposta formativa atractiva, dinàmica i innovadora. I això va ser possible gràcies a la gent que hi darrera del Grau en Gestions Creatives de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social a la Universitat de Lleida. Durant tota la tarda es van portar a terme tres experiències diferents, amb un únic objectiu, despertar la creativitat que tots els mestres portem dins, moure i remoure sensacions per tal de posar-se a la pell dels infants i experimentar què vol dir ensenyar i aprendre sortint de les aules i tenint present l'entorn com a context natural d'aprenentatge i el currículum com ecosistema de conceptes viu i canviant. 

La primera experiència: Una lliçó caminada. 
Una passejada pel Centre Històric, de la mà de la Gemma (antropòloga), el Jordi (historiador) i l' Eva (gestora cultural), que ens va permetre conèixer racons i relats lleidatans que potser ignoràvem. 

La segona experiència: L'aprenentatge de l'aprenentage.
Amb el David Martínez, membre del col·lectiu La Nave Va. Teatro y transformación, ens vam endinsar en el joc dramàtic, teatral i col·lectiu per tal de dialogar constantment des de l'acció i des de la paraula. Aquesta experiència la vam viure en un lloc màgic, el Dipòsit del Pla de l'Aigua.

La tercera experiència:Creativitat en grup. Dirigida, pautada o espontània?
Una vivència plena de llums, colors, ombres, elements tecnològics , dinàmiques co-creatives, etc. El Jero, de The Color Lab, ens va transportar a través dels 5 sentits en un viatge on vam poder descobrir les potencialitats creatives que tenim a l'abast.

La jornada va finalitzar amb un agradable sopar al col·legi d'arquitectes. El sopar es va convertir en un espai de trobada per, de forma distesa i informal crear complicitats, construir xarxa, debatre i reflexionar.

Les valoracions rebudes han estat molt positives. Aquesta jornada ens ha demostrat que una altra manera de fer formació és possible, podeu comptar amb el nostre compromís com a ICE per seguir recolzant i potenciant experiències formadores semblants. 

Moltes gràcies a l'equip ICE en Gestions Creatives per comptar amb nosaltres. Seguim! 

 

                                      

 
Creativitat en grup, primeres experimentacions, noves estratègies. Com els membres de la jornada estan experimentant amb la #llum i el #color