L'equip ICE "Cafès ApS" organitza una xerrada amb Roser Batlle

Informació de l'esdeveniment
Inici:
roserbatlle

 

El passat dimecres 8 de març, Roser Batlle va venir a la Universitat de Lleida en el marc d'una jornada organitzada per l'Equip ICE "Cafès ApS".

Aquesta xerrada ha estat organitzada per l'equip ICE "Cafès ApS" i neix d'una necessitat concreta. El professorat que forma part de l'equip ICE sovint es troba amb dificultats a l'hora d'aplicar projectes d'Aprenentatge Servei als seus centres i demanen l'orientació d'una persona experta. Tota innovació educativa suposa un canvi, i els canvis pateixen resistències, tots sabem que no és fàcil canviar les coses en educació, però també sabem que cal fer-ho per millorar-la. I aquest és el missatge que la Roser va transmetre als assistents a la xerrada: els projectes d'ApS poden ser fàcils, n'hi ha de molt petits i de més grans, de més senzills i de més complicats, però tots són efectius. Perquè l'ApS no és només una bona metodologia, representa una filosofia educativa i suposa una estratègia de desenvolupament comunitari.

Des de l'ICE us volem donar les gràcies a tots per assistir a la xerrada de la Roser Batlle i us animem a participar en l'equip ICE que coordina la professora Deli Miró, perquè viatjant junts s'arriba més lluny. 

Podeu tornar a gaudir de la xerrada en aquest enllaç.