Equip

 Descarregar Pdf

Coordinador/a

M. Àngels Morera i Glòria Farré Vidal Professorat de secundària, llengua catalana i literatura, Ins aubenç d’Oliana.

Presentació

En l’Equip ICE Escolta’m volem reforçar tots els centres que participen del projecte Escolta’m a la provincia de Lleida i motivar a altres centres tan de primària com de secundària perquè se sumin al projecte.
L’Equip ICE Escolta’m es troba per preparar materials, formar-se i reflexionar vers temàtiques que tinguin relació amb el projecte.

Descripció del projecte

Es vol incidir en l’educació infantil, primària i secundària. El projecte consisteix a fer un acompanyament dels professionals que porten a terme el projecte Escolta’m, perquè aquests se sentin molt més segurs i formats per a dur a terme el projecte i l’alumnat se’n ressenteixi i millori en habilitats socials i competències socioemocionals.

Objectius

  • Oferir un treball reflexiu en profunditat sobre la pràctica tutorial.
  • Desenvolupar habilitats de comunicació i relació entre iguals.
  • Millorar les relacions entre el professorat, l’alumnat i les seves famílies.
  • Proporcionar eines de treball i d’auto reflexió al professorat.

Pla de treball

Es faran reunions presencials i grups de treball mensuals. Virtualment també es crearà una plataforma digital per a poder treballar amb més llibertat d’horaris. Es farà formació i acompanyaments als centres que tinguin Projecte Escolta’m. Es prepararan materials propis i innovadors per a poder treballar a l’aula petita i a la tutoria grupal. Es durà a terme una jornada Escolta’m de cloenda a final de curs.
   Darrera modificació: