Equip ICE Tecnologia, programació i robòtica

 Descarregar Pdf

“Tots som professors de tecnologia de secundària i batxillerat, el nostre objectiu és fer una programació didàctica de com millorar la robòtica als centres. El que ens enriqueix com a equip és que cadascú té experiències diferents i és la manera de poder compartir possibilitats i recursos sobre robòtica. En l'actualitat hi ha molta més demanda de robòtica i equips molt ben preparats a secundària. Per això hem d’aprofitar aquesta potencialitat fixar uns objectius i estimular a través d'activitats i jornades com Mercat de Tecnologia o la First Lego League, un espai en el qual podem col·laborar-hi junts".

Coordinació

Sílvia Faus Tora - Institut Gili Gaya - Tecnologia - sfaus@xtec.cat
Lluís Gracia Arnillas - FEDAC Lleida - Tecnologia - lgracia@fedac.cat

Descripció

El projecte consistirà en diverses trobades de l’equip de treball, per tal de conèixer i compartir eines, recursos i experiències de cadascun dels components de l’equip dins de cada especialitat.
 
També té per objectiu rebre formació externa, per part de traslladar-la a l’aula en forma de projectes i activitats competencials. Finalment, tenim previst la confecció de materials per aplicar a l’aula, així com la realització d’un projecte final.

Activitats

  • Mercat de tecnologia: És la més gran exposició de treballs tecnològics d’alumnat de secundària, i aquest any serà la quinzena edició. Tindrà lloc el dimecres 10 de maig, a la Universitat de Lleida.

Vegeu les activitats al programa.

 

   Darrera modificació: