Equip ICE de Filosofia/Comunitat de Recerca de Ponent

 Descarregar Pdf

“L’objectiu del nostre equip és transmetre la filosofia als nens, ensenyar a entendre millor, d’una manera crítica, curosa i creativa. Volem promoure la reflexió. Entre nosaltres compartim les experiències de l’aula, ja que tots els membres som professors d’escola. Així doncs, projectem propostes comunes i al traspassar-les a l'aula, en fem un anàlisi per veure com influeixen als alumnes i quin profit en treuen de la filosofia. A la vegada, podem veure com una proposta serveix per a un curs i d’altres que no”. 

Coordinació

Araceli Ochoa de Eribe Mtz. De Lafuente - Directora Escola Sol Ixent. Corbins.
Especialitat en Ciències Socials i Ed. Infantil - Màster en Filosofia 3/18.
E-mail: mochoade@xtec.cat

Descripció

Pensar i realitzar nous projectes comuns que partint del propi equip, es portaran a les aules dels nostres centres i que després serviran perquè tot el grup comparteixi, reflexioni i valori  la proposta realitzada.

 

Activitats

  • Participació al XXVIII Encuentro Iberoamericano de la Filosofia para niñ@s l'abril del 2018 a Girona: Preparem una sèrie d'activitats que es vasen sobre el llibre de Helen Ward i Wayne Anderson, “Hi havia una vegada un bosc...” . Tracta sobre una utopia i nosaltres volem saber que és el que en pensen els més petits i que és el que anhelen a la vida. 

 

   Darrera modificació: