Equip ICE en Aprenentatge Servei i Pedagogia de la Transformació "Cafès ApS"

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Deli Miró
Email: adelina.miro@udl.cat 
Nom: Mariona Campoy
Email: mcc19@alumnes.udl.cat

Descripció

Som heterogenis, tenim veus polièdriques. Al nostre equip hi ha professorat de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius, universitaris, educadors socials, psicopedagogs, i també hi ha tècnics de l'ajuntament, d'entitats. La diversitat i les experiències que tenim cadascun són el nostre punt fort, tothom pot aportar amb la visió d'un àmbit diferent.

Activitats

 

ACTIVITATS REALITZADES

2018
23 de febrer III Trobada Pedagògica d'Aprenentatge Servei i Servei Comunitari a les Terres de Lleida

Des de l’equip ICE en Aprenentatge Servei *Cafès ApS*, ens plau convidar-vos a la III TROBADA PEDAGÒGICA DE SERVEI COMUNITARI DE LES TERRES DE PONENT “Enxarxa’t a l’APS” que tindrà lloc el proper 23 de febrer de 9:00h a 14:00h a l’Auditori del Centre Transfronterer de Cultures i Cooperació de la Universitat de Lleida.

La jornada pretén ser un espai de trobada, reflexió i diàleg envers l’Aprenentatge Servei.

 

2017
8 de març Xerrada amb Roser Batlle

El passat dimecres 8 de març, Roser Batlle va venir a la Universitat de Lleida en el marc d'una jornada organitzada per l'Equip ICE "Cafès ApS".

18 de maig Presentació projecte ApS Medicaments: qui, quan, com

És una proposta educativa que integra l’aprenentatge i l’acció concretada en un servei en l’àmbit familiar i comunitari. Té l’objectiu que els joves de 14-16 anys esdevinguin competents en l’ús dels medicaments, tant a l’hora d’utilitzar-los per a tractar les dolències més freqüents que els poden afectar, com a l’hora d’ eliminar-los quan esdevenen residus.

   Darrera modificació: