Equip ICE Llengua i Literatura Catalanes

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Roser Jurado i Jordi Suïls

Descripció

Grup de professionals per explorar l'estudi i l'ensenyament de la Literatura catalana. D'aquesta manera ens proposen compartir recursos que tenim habitualment com a professors/es i posem la base enriquir-nos conjuntament amb noves propostes. Amb la finalitat de mantenir el contacte entre els professors i professores de Secundària i Batxillerat amb el Departament de Filologia Catalana de la UdL, per col·laborar en aquelles activitats que suposin actualitzar la formació humanística.

Els objectius que es volen assolir són els següents:

  • Difusió de la tasca de l'equip als centres de secundària i, en especial, al professorat dels departaments didàctics de català.
  • Crear una xarxa de complicitat entre el professorat d'ESO i BTX amb el Dep FilCat-UdL, per endegar iniciatives conjuntes de formació, promoció i defensa de la llengua i la literatura catalanes.
  • Projecte d'intervenció educativa per fer visible i potenciar l'opció dels estudis FilCat entre l'alumnat d'ESO i BTX (informació i orientació).

Activitats

ACTIVITATS REALITZADES

20 de novembre de 2018

Aproximació a l'obra de Maria Aurèlia Capmany

Amb aquesta sessió es pretén donar a conèixer el context intel·lectual de l'autora i les referències més importants per poder entendre i interpretar la seva obra.

 

   Darrera modificació: