Equip ICE d'Innovació Educativa InnoEdLleida

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Mònica Buj Gelonch
Professora Tècnica de Formació Professional de l’Especialitat de Sistemes i Aplicacions Informàtiques.

Email: mbuj6@xtec.cat

Descripció

InnoEdLleida, és un equip de treball multidisciplinar que té com a objectius reflexionar entorn a la innovació educativa, conèixer la situació de la innovació educativa a Lleida, promoure espais d’intercanvi entre professorat de diferents nivells educatius, crear una xarxa d’innovació educativa a Lleida i fomentar la pràctica docent innovadora.

Activitats

Aquest any estem treballant en la documentació de pràctiques educatives de referència, i per aquest motiu generarem: una plantilla per poder estructurar les bones pràctiques i diferents exemples de casos d’èxit que publicarem al repositori obert de la UdL.

A més a més, durem a terme dos jornades: al febrer del 2019, una de més teòrica, del Pla Estratègic per la Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà. I a l’abril del 2019, una de més pràctica, de les Pràctiques Educatives de referència del Sistema Educatiu Andorrà.

Actualitzarem la web de l’equip i activarem el compte de twitter @innoedlleida per poder difondre les activitats de l’equip i d’altres aspectes relacionats amb la innovació educativa.

Les sessions de treball seran els dimarts de 17:00 a 19:00 i el calendari previst de reunions per aquest curs serà el següent:

  • 13 de novembre
  • 27 de novembre
  • 18 de desembre
  • 29 de gener
  • 26 de febrer
  • 26 de març
  • 30 d’abril
  • 28 de maig
  • 25 de juny

 

ACTIVITATS REALITZADES

2019
6 d'abril

Jornada: "Ets un/a docent innovador/a?"

Jornada dedicada a treballar el concepte d'innovació en termes educatius per guiar el professorat de Secundària i Formació Professional en aquest àmbit, prenent d'exemple el sistema educatiu andorrà.
2017
21 d'octubre Jornada: Xarxa Transformadora de l’educació a les terres de ponent Jornada inaugural de l'activitat formativa amb la conferència a càrrec de Nerea Alzola Maiztegi "La educación infantil: motor de cambio político y educativo" i "L’espectacle de la percepció pura".
2016
15 de juliol Seminari: Converses amb Neus Sanmartí Des de l’Equip ICE d’Innovació Educativa #InnoEdLleida us donem la benvinguda a aquesta Jornada, organitzada amb la intenció de donar a conèixer, reflexionar i intercanviar experiències d’innovació en centres educatius.
   Darrera modificació: