Equip ICE Tecnologia, programació i robòtica

 Descarregar Pdf

Coordinació

Nom: Sílvia Faus 
Institut Gili Gaya - Tecnologia
Email: sfaus@xtec.cat

Nom: Lluís Gracia
FEDAC Lleida - Tecnologia
Email: lgracia@fedac.cat

Descripció

“Tots som professors de tecnologia de secundària i batxillerat, el nostre objectiu és fer una programació didàctica per a millorar la robòtica als centres. El que ens enriqueix com a equip és que cadascú té experiències diferents i és la manera de poder compartir possibilitats i recursos. En l'actualitat hi ha molta més demanda de robòtica i equips molt ben preparats a secundària. Per això hem d’aprofitar aquesta potencialitat, fixar uns objectius i estimular a través d'activitats i jornades com el Mercat de Tecnologia o la First Lego League, un espai en el qual podem col·laborar-hi junts". 
 

Activitats

  • Mercat de tecnologia: És la més gran exposició de treballs tecnològics d’alumnat de secundària, i aquest any serà la quinzena edició. Tindrà lloc el dimecres 10 de maig, a la Universitat de Lleida.

Vegeu les activitats al programa.

  • El projecte consistirà en diverses trobades de l’equip de treball, per tal de conèixer i compartir eines, recursos i experiències de cadascun dels components de l’equip dins de cada especialitat.
  • També té per objectiu rebre formació externa, per part de traslladar-la a l’aula en forma de projectes i activitats competencials. Finalment, tenim previst la confecció de materials per aplicar a l’aula, així com la realització d’un projecte final.

 

Històric:

Experiències i eines didàctiques de programació i robòtica a l'ensenyament secundari

   Darrera modificació: